|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Üzerinde ses kartı olan kulaklıklar bazı kullanıcılara anlamsız geliyor olabilir ancak bu tür ürünlerin ve haliyle PC-166'nın çok ciddi avantajları var. Mesela Voice Chat özelliği olan oyunlarda, oyun sesleriyle sesli iletişim programını birbirinden donanım olarak ayırabiliyorsunuz. Böylece performanstan ya da ses kalitesinden ödün vermeden, en önelisi de sesleri birbirine karıştırmadan kullanabiliyorsunuz. Sennheiser PC-166 yı USB aparatını kullanarak ya da direk 3.5mm jaklarla kullanabiliyorsunuz. Yani kendi ses kartımızla Sennheiser arasında seçim yapmamız mümkün. Böylece ürünü discman, mp3 çalar ve benzeri cihazlarda da kullanabiliyoruz. Yani bilgisayara köle değil kendisi. Ürünün USB aparatı diye bahsettiğim aslında ses kartı. Herhangi bir flash diskten daha küçük bu parçanın içine sığrımayı başardıkları için üreticiyi tebrik ediyorum. Ürünün plastik tacı oldukça geniş. Başınızı rahtsız etmemesi için yerleştirilen yastık oldukça yumuşak ve başınıza temas ettiğini belli belirsiz hissediyorsunuz. (Neden tüm kulaklıklarda aynı şeyi yazıyorum ben?) Başka ürünlerde gördüğümüz gibi kulaklıkların kendi ekseninde fıldır fıldır dönmesine yol açan bir düzenek yok. Tacın esnekliği sayesinde ürün başınıza rahatlıkla oturuyor ve iri kulaklıklar, kulaklarınızı tamamen kapatıyor. İri kulaklıklar ve dev yastıkları sayesinde dışarıya da çok az ses verdiğini söyleyebilirim. Gayet konforlu bir şekilde başımızda dururken, esnek mikrofonu da istediğimiz gibi itip çekebilmemiz bir diğer artısı. Ürünün ses kalitesi hakkında söylenebilecek tek şey, dört dörtlük olduğu. Baslar ve tizler gayet yerinde. Sennheiser dört dörtlük bir kulaklık üretmiş. Artılar: Kaliteli ve Şık Eksiler: Yok Fiyat: 160$ + KDV |
||
|
||
Biraz tuzlu fakat ankarada bulabileceğim bir mağazada fln satılıyorsa gidip görmek isterim internet üzerinden alışveriş yapmıyorum bu nedenle bana adres verebilecek biri warsa şimdiden tşkler direk teknosaya yada D&Rye gitsem bulabilirmiyim?? Bunu merak ettim
|
||