|
||
| Nurgül Yeşilçay'ın Kadrinin Götürdüğü Yere Git adlı film için söylediği rap parçasına çekilen klibi sizlerle. Film 16 ocak'ta gösterime girdi bile.. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
begenmedim kadinin sesi kotuymus
|
||
|
||
ama yinede tesekurler pSko
|
||
|
||
Bir şarkı ancak bu kadar berbat söylenebilirdi
haberi ilk duyduğumda güzel olur demiştim ama tamamen fiyasko olmuş *Sağol Oğuz ![]() |
||
|
||
dinlemiştim ama 1 dk geçmeden kapatmıştım o başka tabi saol
|
||
|
||
| ben beyendım sonucda nurgül yesıcay profesıonel bı rapcı deıl fazla bısı beklemeyın dımı ama yanı ılk soyleyışı Ve sız beyenmemıs sınız ama ınsanlar beyenmıs hatta bı plak sırketı rap albumu yapmasını ıstemıs yaaaa fena deıl ama ıyı yanııı sesı ... tmm kıza bılırsınız ama benımle aynı fıkırde olan yokmu
|
||
|
||
begenmedim kadinin sesi kotuymus Aynén DosTm KatıLıyorum sana Ayrıca Cok DuyguSuz SöyLüo.... |
||
|
||
| paylasım ıcın ty | ||
|
||
| Tanıdıgı ıyı bır kulak doktaru olan varmı ayrıca tum rıtım duygularım yok oldu. | ||
|
||
| kankaaa Suyun akışına bıraakkk Odun gibi söylüyo madem bi iş yapcan ne kadar sınır varsa zorla ayrıca !! Sanırım şarkı yapmadan önce bi rapçilere bakiim nası neler yapılıyor demiş Dj akman dinleyip mic başına geçmiş Biliyorum rapçi değil ama naparsın Onlara göre akman 10 numara adam !!
|
||
|
||
kankaaa Suyun akışına bıraakkk Odun gibi söylüyo madem bi iş yapcan ne kadar sınır varsa zorla ayrıca !! akmana sorsan ajdarıda emınemın velıahtı dıye cıkarır
Sanırım şarkı yapmadan önce bi rapçilere bakiim nası neler yapılıyor demiş Dj akman dinleyip mic başına geçmiş Biliyorum rapçi değil ama naparsın Onlara göre akman 10 numara adam !! |
||
|
||
| Çıkartabilir Doğrudur Hepsi aynı ' B O K ' Boş Oğlancılar Korosu | ||
|
||
Çıkartabilir Doğrudur Hepsi aynı ' B O K ' Boş Oğlancılar Korosu yuzde yuzde dogru
|
||
|
||
olmamış yakışmamış burda bunun 10 ktı güzel söyleyeblck üyeler var ya ı ıı olmamış ![]() |
||