|
||
Hasmım oLmak isteyen bana diss atsın ve bekLesin.
|
||
|
||
| biz mi gelişcez senin rapinle,otur da sen geliş korunmayı unutma ama gel de bi lirikle seviş sakın bi de diss attığını sanıp karşımda getirme geviş amatör rapin antrenman olur bana,anladın mı yandan yemiş xD |
||
|
||
biz mi gelişcez senin rapinle,otur da sen geliş korunmayı unutma ama gel de bi lirikle seviş sakın bi de diss attığını sanıp karşımda getirme geviş amatör rapin antrenman olur bana,anladın mı yandan yemiş xD Benim rapimle değil kendi beynini kullanarak geLişeceksin ,
Bak veLet Ellerimde GELİŞTİKCE oturmakta fayda oLmadığını biLeceksin , Her ryhme`de kendine geleceksin tabi sen kendine göre burda en zekisin , Hasmı küçük gören bebe sen bu başlıkta değil rüyanda bile elime veremeyeceksin Korunmama gerek yok FOK SENDEN gelen her taaruza karşı benden nakit MÜDAFA. DİLİNDEN çıkan sözLer oLacak rabba İLTİCA mahLasım CaSPeR^^ hasmım MERHABA. Lirik bazındada iLikLerine iŞLERİM iLkin rapimin iLkesini biL bence rap yazmayı bırak ye sen YEMİŞ... Bana SEVİŞ diyen baby sen bu sözLerLe SEVİŞŞŞŞ bana kafa TUTAN alayınız oLsun Sorunmu BİLGİM GENİŞ... Rap yaptığımı sanmıyorum çünkü sen gibi VEHİMLERLE YAŞAMIYORUM bak rap yapıyorum . DİLİne pLesenki geceririz moruk doruk noktasına kadar kasssss beyniiiiii biraz kısss sesii dediklerini anlamıyorum AMATÖR rapime karşı geLiştir sen TEKNİK ETNİK yapnızı bozar bu itici KUVVET ÇEVİK. YANDAN yemediğim gibi YANDAN yediririm sen benLe rap YAPP yapma bana GEYİKKKKK. Bu SİTİLİM değil hafife alıp oLma rezillllll bizdeki FLEXXXXXXXX kralına geLir KEFİLLL LAN sefill kütüphanelere git KİTAP karıştır gözlerin benLe tanışır sen benim yanımda aLim değiL CAHİL. |
||
|
||
| Dinle beni arkadan genişletilmiş Senin gibiler daha rapin adını bilmezken bu abin rap i öğretirmiş Az konuşta getir geviş Millete geliş diyeceğine önce sen bir geliş İşte bu rap benim tıraşa gerek yok Yandan yedirtiğin şeyi kes de azına sok Benim verdiğim şey mikrofon değil azına tutarken dikkatli ol İster olma ister ol ama olmazsan suratına tükürür bol bol Tamam ağlama gel yanıma biberonunu hazırladım ama biraz sıcak Bu işi bilmeyenler birazcık susucak Susmazsa kaçsın köşe bucak Yakalarsa'G@/\/\€ Q\/€®' ağzına s*çıcakk.... |
||
|
||
Dinle beni arkadan genişletilmiş Senin gibiler daha rapin adını bilmezken bu abin rap i öğretirmiş Az konuşta getir geviş Millete geliş diyeceğine önce sen bir geliş İşte bu rap benim tıraşa gerek yok Yandan yedirtiğin şeyi kes de azına sok Benim verdiğim şey mikrofon değil azına tutarken dikkatli ol İster olma ister ol ama olmazsan suratına tükürür bol bol Tamam ağlama gel yanıma biberonunu hazırladım ama biraz sıcak Bu işi bilmeyenler birazcık susucak Susmazsa kaçsın köşe bucak Yakalarsa'G@/\/\€ Q\/€®' ağzına s*çıcakk.... Yeni Gördüm Daha Sanada Cevap Yazam Geç Olduğu için Kusura Bakma.. [/b]
Arkadan genişletilmiş dediğin ZATIHALİME tahammül edebilecek mi HALİN Senin kaLbimde kazanabiLeceğin En büyük MERTEBE KİN Bak geveze YÜKSELDİĞİN KİBİR boyutlarından İN Sonra bak ARZA İNCELE-BELGELE-DERLE geL Karşıma Birisi AKIL versib şu eziğe ALLAH aşkına İstediğin Ney Başaramayacağın AMACLARDA boşa yoruLmak mı Kaderin attığı TOKAT yeterken sana kafana TOKMAK gibi KOYMAK bana mı kaLdı ANATİLİK düşünce bağLamında BEYİN MEKANİZMAN bizden AYRI-GAYRI Beyni kasmadan basmak bana ÖZEL sana anlatmak istediklerimin HEPSİ SÖZEL Özeline illegal SUNUM veririm ben yeterki İNSAN ol az biraz DÜZELL SENİN kafan belli GÜZEL kafana tek SİLLE dissimdir RAP benim işimdir SAÇMALAMAK ise şahsiyetine aittir BENİM gibilerin BİLMEDİKLERİNİ biLmediğin için biLmeden SALLAMA,gönLümüzü DağLama Rap maratonunda bu ritmim daha ağır TEMPO benle baş etmek istiyorsan HIZINI kesssssss YAVAŞLAAA Bana biLdiğin RAPİ öğretmeye başLa , AkLın MANTIK SORUNSALI yaşarsa KAFİYE-REDİF ile bizi kandırmaya başLa , Benim RAPİM kaLbimdeki DUYGULAR senide tanıdım yazılarından RUTİN boş LAFLAR , Aramızda UÇURUMLAR var kalbimde YIKAMAYACAĞIN binLerce DUVAR , Rap kuLvarında HASMA saygın VAR yeniyim KRALINIZ olamam beLki ama KRAL olduğum ORTAMLAR VAR ![]() Millete dediklerimden sanane MİLLETVEKİLİMİ oLdun bu AHALİYE Tabi geLemeyince YENİLGİYE İRDELE-SAYGIYI yer hicivLe... GEVİŞ hayvanLarın özelliğidir bak daha bunu biLe farkedemin bana MECAZ-KİNAYE deme büyücü NUMARALARINI yemedim SİZİN gibi toylarla bu sahnede kariyerimi hic zedelemedim İŞTE bur rap dediğin nedir anLamdan uzak KeLimeLer mi AnLamadım NEYE GOCUNDUN ? neyse sana rap dersi verdim yeter mi Benim ağzıma bir şey vermeyi bırakta AĞZINA ALDIKLARINI AĞZINDAN ÇIKAR Hadi SENİN KÜLTÜR biLgiLerini TOPLIYALIM sonuç = 0 bundan NE ÇIKAR Çıkart beni sahneden tek DİSSLE nakavt ederim HARBİDEN Flexx bende DERT TİPİ alayınızı YER kek MİSALİ HARBİ hayal dünyasındaki GENÇLER önüme geLmiş DÜŞ misaLi Önüme DÜŞ düşLerinizde düşüş yaratırım bunları HESAPTAN düşşş Sana diyeceğim tek keLime HADDİNİ biL Çüşşşşşşşş.... |
||
|
||
| Sende mi oldun bi özenti bi gagnsta Zaten herkesin g*tlari havalarda Düş çüşle yaparsın kafiyeni anca Bir de üstüne alınma Bu aynı zamanda Kendini rapçi sanan lavuklara Ve bu daha sadece başlangıç ama Yeter de artar sana kanımca He evet yeterince iyi değilim Ama şunu bil sana fazlasıyla yeterim |
||
|
||
| Vuhuuu ! Casper azmış kafiyeler hep Alaylı Taytı dargelmş galiba ufak şeyi baydı Saydın mı lan Kaç kafiyen öncekilerle aynı kaynı mekanı dar etmş galiba 24 Ocak'tan geri kaydı Hey noob günlerden bir gün bu ilk dünüm Burnunu sürtmemşler senin Kesilmemş çükün Sütünü kaynatsın annen mikroplar zararlı Yararlı birşey istiyorsan Bardigüze ayarlı Kafiye yapmış aklınca ama unutmş hece ölçüsü Dönüşü yok bu yolun Küfürsüz görüntüsü Portallarda sürtersin Klavye sürpntüsü Hece ölçüsü olmadan olmaz kafiye döngüsü Hey casper hasmım mıısın karşımdasın Arşına yükselmeye çalışma zaten tam başındasın Zıplarsan azarsın oturursan batarsın Takarsam sana sende mazide kalırsın saçların yoksa ağardı mı tektek Hadise mi İBo alıntı mı dümtektek Sayar siliahm dewamını bilmez 14'tek Kafiyelerim aynı sen Hep kek vede hep yek
|
||
|
||
| Casper'e.....O sadece başlangıçtı kardeşim... Nesin ki sen , neyin var ki cıkarsın benim karşıma Afedersin doğru, daha çıkamadın karşıma Tabii güvebiyorsun değil mi o gangsta takılan arkadaşlarına Onlar seni kurtaramaz ki benim karşımda ama sen yine de güven arkana Yalanların ardına saklan ve sonunda diğerleri gibi bat boka! Bi de şu war batmışsın zaten batabileceğin kadar ota boka Daha nereye gidecek bu asi girişimler Racon kesersin ama anca myspacede gangsta Biz bunları çok gördük o yüzden pek kasma |
||
|
||
| Sana Ruşvetmi veriyorlar diss at diye Cok bilmişlik taslama havanı alırlar ikile Memet kardeş harbi yedin onu diss^inle Sen bi ölüsun fatiha okuyun bu i*neye Fazla gaz vermişler kardeş o0o0o0 nereyeeee Kim s*kl*r senin krallıgını ki Tahtından indirirler seni kalırsın don atlet hey ordaki Bu benim ilk disim bilmem begendimi ordaki Milleti geliştirecegine Sago ya benzemekten vaz gec ole degil mi ilk oldu valla kotu olduysa kusuruma bakmayın
|
||
|
||
| Öyle ki insan bir gölgedir bu tutsaklar diyarının köhne meskenlerinde sana diyeceğim şeyleri ister tut aklında ister unut yazdığın disslerde Sert olmamam cesaretlendirmesin sor hiciv oklarımı beni kızdıran gölgelere İstediğim zaman gönlümdeki makamlardasın istediğim zaman yollarım seni teneşire |
||
|
||
| rapte gelişmek sana imkansı lan bu bi çelişki sözündeki laflar varsa yoksa cinsel ilişki forum harici takıldığın yerlerde tarzın fetişti amacına ulaştın bırak bak bok tabakaneye yetişti |
||
|
||
Öyle ortaya atıyorum isteyen üstüne alınabilir Rapçi misiniz siz şimdi Yaptığınız rap değilde hani Neyse siz öyle görün kendinizi Bize diliniz uzanmasın bilin haddinizi Yoksa bildirirler size gerçekteki halinizi Emin ol çok koyar bu, isteme sizi s*kmemizi Her gün akşama kadar ağlatmamızı Çünkü daha başlamadık yinede olabilir ağrı sızı Alıştırın kendinizi.. anlayan anladı Daha sizin seviyenizdeki bi diss olmasına rağmen pis kaydı Selamlar ...
|
||
|
||
tmm bide biz diss atalim ![]() bok dolmus bariyeri kirlenmis kariyeri yaptigin dissmi moruk bizimkisi harakiri bekle sen ekibi yalarsiniz s.k.mi korkudan altina kacirdin ve kisa mesaj demedi hey orda nasil durum acil yolu geliyorum diss mi atigini sandin moruk ben boyle oturturum burasi 68 burda manyak repciler burepin hakini verin saygilar ve sevgiler
|
||
|
||
| sözlere bak lan bu mehmet harbiden mal ep çalışmasıymış cevap atamazmış abisi atamıyorum demiyoda söz bulamaz kendisi istersen ep ne yardım etsin funky-c güzel olur çalışman eminim abisi sisli bi yolda yolunu kaybetmişsin sen söz yazmakla kendine aybetmişsin önce toparla kendini bi nefes al bön bön bakar sözle bu çocuk harbiden mal laylaylomdur bence hayat senin için ipini koparmış bu itin nasıl ölüceni siz seçin hey millet bu kızan tam bi dert git lan bu forumdan yapma kendini böyle sert senin gibi piçleri çok siktim ben acı duyarsın götünde anlamazsın birden mehmetin kelamları çok güzelmiş harbiden dalga geçiyorum moruk inandın mı sahiden |
||
|
||
| Hey, kesin lan, Ben geldım ortama, karsımda durabılcek varsa haydi cıksın ortaya, alıcam hepiniz aklını, tek tek sırayla, ilk dissim, olmasına ragmen, Koydum hepinizin a*ına, Haydi Sımdı sıra Sizde, bakalım cevap verebılcekmısınız, Cevap verseniz bile, sonra yasayabilcekmısıniz, Kalkmıs hepinizin gotlerı, iki metre havaya, Herkes kendini gangsta sanmıs, oysa herkes bi fake ya... iLk Diss xD Kotu oLmus oLabıLr .. |
||