|
||
| Ölüme isterik düşünceler yoktu bende, İstemin dışında istenilmeyen bi'ayrılıktı kalbe, Çektiğim bu günlerin derdi sanki kahinat kadar... da her saatte ağlatır ve mahveder bu gençliği!... Mahveder bu gözleri! Sevdiğin bu gözlerimde... kaybolan bu rengi, Gel getir ve olmayan bu dengi... denge kur bu ömre,ellerimle nokta koy bu kalbe, Matlaşır dakikalar ve her saatte girmek istemem bu harbe!... Terkedilmiş bir virane şimdi kalp denen bu organım, Ağladıkça ağrımakta durmadan bu sol yanım, Göz yaşımla uykular ve ıslanırdı yastığım! Astığım suratların tebessümüydü yollarım!... Kanadı parçalanmış kuşların gücünde kollarım, Bir bebek kadar çelimsizim! Kırılganım, Bir ağaç kadar büyük! Ve kök salan günahkarım, Her günümde bir resimle hıçkırır ve ağlarım!... Rüzgar ol bu şehre gel ve es ve al götür beni Yağmur ol bu şehre damla kalbe bir ilaç gibi, Kar yağar bu şehre bembeyaz tıpkı sen gibi, Buz tutar beden ve dondum artık gel ısıt bu zehmeri!... Öyle bir acıydı ki...İyimi kötümü seçemedim, Ellerimde kaç bıçak kırıldı! İstedim de ölemedim, Her gecem de ağladım ve her bi'harfi heceledim, Geçmişin silahlarıyla önüme-geleni iteledim!... Gözlerimle bir deniz çıkardım izlenimlik-seyir, Ağladıkça kafası karışır çözemez oldu-kalem cebir! Günlerim de bir köleydim,yıllarımla oldum esir, Kördüğüm olan bu günlerin çözümü sendedir!... Kaç günah silindi göz yaşımda göz ferim solar, Hergecemde kabusunla uyuya kalmak başlı başına intihar! Belki gözlerin dolar! İnsanoğlu aşık olur fakat aşk adam bozar!... Gittiğinde benide kahreden vedası belli olmayan... adımlarınla kaybolup yok oldun günlerimden! Oysa her gecemde düşlerinle girdin koynuma, Bir hayalet oldun her saatte gönlümün bucaklarında!... Elini ver uzakta kalma gel sokul be gitme kollarımdan! Saçlarımda gezine dur ve yat omuzlarımla, Bir fısıltı senle geldi bak kulaklarımda, Pıhtılaşmış aşkım gezer durur damarlarımda!.... Ellerinle çiz bu sureti! Geç ve gez yanaklarımdan, Saçlarınla es ve gez ve öp şakaklarımdan, İki dakika benle ol ve gitme rüyalarımdan! Gel ve çek gÖtür beni! Öldüren bu ayrılıktan!... Rüzgar ol bu şehre gel ve es ve al götür beni Yağmur ol bu şehre damla kalbe bir ilaç gibi, Kar yağar bu şehre bembeyaz tıpkı sen gibi, Buz tutar beden ve dondum artık gel ısıt bu zehmeri!... |
||
|
||
| oups! GüseL oLmu$ (: öseLLikLe nakaRat 1o numaRa oLmuş (: RapLe kaL (:
|
||
|
||
| Teşekkür ederim değerli yorumun için | ||
|
||
| RiCa edeRim (: HeR zaMn
|
||
|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap , Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap , Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap , Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||