|
||
| aRkadaşLaR uzun aRaştıRmaLaRm sonuCunDa Nigger; Ezilen köle zenci Nigga; Tam anlamıyla krallar gibi yaşayan zenci anLamına geLiyoRmuş. genelde zenciler kendi aralarında birbirlerine derler ama bir beyazın demesi intihar demektir.bu kelimeyi bırakın sölemeyi,yazarken bile etrafta zenci bir vatandaşın olmadığından emin olmak gerekmektedir.yoksa kafayı klavyede ezebilirler.ondan nigga demeden önce etrafa iki kere bakın ![]() zencilerin birbirleri ile selamlaşması amacı ile kullandıkları, bir beyazın ağzından çıkması sonucu çıkacak ağızının kalmamasına yol açacak sözde denebiLiR.. ![]() ßu yüzden anlamanı bilmedigimiz kelimeleri kullanmayalım ![]() RespeCt&peaCe
|
||
|
||
| Ya daha önce de bu konuyu görmüştüm.Rap'te bu anlama gelmiyor. Bulamıyorum ne demek olduğunu... =) |
||
|
||
| ya ßende öLe düşündüm en ßaşta aMa ßenCe Raptede ßu anLamda.. biLEn waRsa aydınLaTsın yaaa
|
||
|
||
| teşekkürLer (: | ||
|
||
| RiCa edeRim (: | ||
|
||
| başka anlamıda olmasın aslında mantıklı geliyor ama sanki başka birşey olması gerekiyor gibi.. | ||
|
||
Ya ßen ßayaa aRaştıRdm ![]() zTn ßenCe mantıkLı.. |
||
|
||
| SağoL (: | ||
|
||
| RiCa edeRm (: | ||
|
||
| tmm o zmn tşk.ettim:)) | ||
|
||
| RiCa ettm (: | ||
|
||
| Arkadaşın bahsettiği tarif; Tupac'ın 'resurrection'(yanlış hatırlamıyorsam ismini) belgeselinde geçmektedir ve bunları söyleyen kişi Tupac'ın kendisidir. | ||
|
||
Eğer o beyaz Eminem'se der
|
||
|
||
| niggeri bilmemama nigga amerikan argosunda zenci demek | ||
|
||
| Nigga : zencileri aşağılama anlamı taşır. Nega : dostum , kanka . anlamı taşır. nigger-niggar- buna benzer kelimeleri kullananlar yanlış kullanan insanlar böyle bi anlamlı kelime yok.... araştırılırsa doğrusu. nigga yada nega dır saygılar |
||