|
||
Son Zamanlarda yaptıgım Kayıtları siz dinleyiclerime bir albümde toplayarak sunuyorum.Albümde 2 tane düet var bunların 2 side kurucusu oldugum Merkez noktadan Beyto eşlik etmiştir.Kayıtlar Zehir Recordz ta alınmıştır. Dinlerken inşallah Zevkle ve severek dinlersiniz.. Saygılar.. Şarkı listesi 1-Sisli yol 2-Sayfaları Yırttım 3-Kuşku Bir yanımda 4-Dosta selam olsun 5-Geceler Karabasan 6-Umudum Bitmedi Full Albüm:Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Albüm Kapağı:kriptex beats:free beat AFYON KARAHİSAR MERKEZ NOKTA Venom Barracuda & Beyto |
||
|
||
| saol ama ne attıysan açılmıyor | ||
|
||
| kardeşim bu yeni albümm indirip yorumlarsan çok sevinirim... | ||
|
||
| albümüm??? | ||
|
||
| evet albümüm | ||
|
||
süpermiş ozaman tamam ben indirdim ama bu blgisayarda program olmadığı için dinleyemiyorum sana yarın yorum getiririm başarılaar ve tebrikler
|
||
|
||
| sagolasın kardeşim...bekliyorum... | ||
|
||
| eyw. | ||
|
||
İndirdim dinliyorum vee gerçekten çok güzeel... Süpeeer yaa...
|
||
|
||
| evet gerçekten çalışmaların çok güzel venom...bundan sonraki çalışmların eğer bu kalitede ve bu kaliteden üstün olacaksa eger senide underground albüm köşemizde görmek isteriz başarılarının devamını dilerim | ||
|
||
| teşşekürler kardeşlerim inşallah underground albüm köşesinde yerl alıcam ama daha yolun çok başındayım inşşallah ve bir şey daha demek istiyorum yolda 2 albüm daha var o albümlerler birazdaha kendimizi gösterecegiz.. herkese saygılar selamlar... | ||
|
||
harikasın ben cuma günü dinleme şansı buldum ve gerçekten çok güzel DURMAK YOK YOLA DEVAM
|
||
|
||
| sagol kardeşim... |
||
|
||
| dinleyen begenen beğenmeyen herkesin yorumlarını bekliyorum... | ||
|
||
arkadeşler yorumlarınısı bekliyorum..