|
||
Evet izleyenler varsa tesiri anti tesiri nacizane görüşlerini belirtsin bakalım . parası olmayanlar imzamdan faydalanabilirler
|
||
|
||
Ben izledim ama fragmandan farklı bişiy pek yok yani fragman esprileri dışında fazla espri yok.ninesi komik işte o hoşuma gitti
|
||
|
||
Ben gene soundtrack ın rap şarkısı olucanı düşünmüştüm:( Ama genede güzeldi
|
||
|
||
| ya bence kesnlkle ıkı fılmde berbattı keşke sinemada izlemeseydim fragmanlardan ibaret. şahan kesinlikle skeçlerinde daha ii .gölgesizleri tavsiye edrim çok değişik bi film kesinlikle değer | ||
|
||
çok güzeldi heleki eczanedeki bölümü
|
||
|
||
Arkadaşlarımla gitmiştik izledik valla bazı yerler güzeldi ama bazı yerlerde çok sıkıcıydı ben en çok nine'mizin olduğu yerleri sevdim hele o "O kutu varya o kutu varya o kutu varya ...... girsin" komediydi kopmuştum orada
|
||
|
||
| Ucaqa Devam et ßoLumunde Koptum : D | ||
|
||
| Recep ivediği 4 kere sinemada izlemiştim Çok süper bi film olduu için deil farklı farklı arkadaşlar vardı Neyseki 2 yi Çou kişi beğenmeyip uyarmıştı bende sevmediğim bi yoldan internetten sinema çekimi izledim hemde çok sağlam çekmiş sinema çekiminde adam t icarete girmiş yane izledim ve toplam 4 kere güldüm filmde gerçekten vasattı 3 ün tarihi filan belli oldu diyolar umarım 3 2 ye benzemicek İvediği Seviyorum Küfür tatlarımız uyusuyo.. |
||
|
||
fılm sonunda kutudan cıkan resım superdı
|
||
|
||
| Türk,Kültür,Ahlak yapısına uygun bir film değil. Ve hiçte komik değil kanaatimce. |
||