|
||
| Bakırköy Underground'un güçlü isimlerinden Logic bir buçuk sene gibi uzun bir çalışmanın ürünü olan Dicksiyon Dersleri Final isimli albümünü , siz değerli underground dinleyicilerinin beğenisine sunmaktadır. Bütün mixing & mastering işlemlerinin Logic tarafından yapıldığı albümde beatlerin büyük bir bölümü İtaat tarafından yapılmış , Zet , Ertu , Nakkaf ve Zalim gibi isimlerde beat destekleri ile albüme farklı soundlar kazandırmıştır. Düet çalışmalarına baktığımızda ise İtaat ve Kaplan gibi , kendini underground piyasasında kanıtlamış isimlerin dışında S.U.S Prod. bünyesinden Cyclone , Glock , Suchrap ve Pisagor Konya'nın eski isimlerinden Memo Dk ve sert vokal tarzı ile Gedenbaray yine Bakırköy Underground'un yeni seslerinden Difi albümde Logic'e eşlik etmektedirler. Keyifli Dinlemeler. Logic - Dicksiyon Dersleri Final - Şarkı Listesi 1-) Hoşgeldin 2-) Devrim 3-) Oryantasyon 4-) Kaderim 5-) Yanımda Kal feat. Difi 6-) Dişisel Sorunlar 7-) Yere Kapaklan feat. İtaat 8- ) Saklıyorum Yüzümü 9-) Gidiş bileti 10-) Sol Yanımda 11-) Combo 12-) Sen de Bensizken Üşüyor Musun ? 13-) Yüzüme Baksana feat.Kaplan 14-) Rahat Nefes Alın 15-) Oyuna Devam feat. Pisagor & İtaat 16-) Unut Beni 17-) Otoriter Bakış feat. Memo & Gedenbaray 18-) Sigaran & Duman ve Endişe 19-) Güçlü Olmak İçin feat. Cyclone & Glock & Suchrap 20-) Özür Dilerim Beat's : Zet ( 1 ) Ertu ( 12 ) Zalim ( 16 ) Nakkaf ( 20 ) İtaat ( 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,13,14,15,18,19 ) Full Albüm: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Aradığım şey... Paylaşım için sağol | ||
|
||
aradığımı bLdum çok thanx xD
|
||
|
||
çok şükür...
|
||
|
||
Albümün kapağı , beatleri , sözleri , mix ve mastering i herşeyiyle bir harkaydı ya hala bıkmadan dinlerim ne bomba etkisi yaratmıştı bende bu albüm arkadaş ahh ah hatta underground mp3 / albüm istek ortalamasında en çok istek alan albümdü Sagopa'dan sonra ki tek underground albümdü bu dinlenmek istenen .. ne denilebilir ki görünce albümü bi tuhaf oldum şimdikilerle karşılaştırınca bu albümü indirmeyen kalmamlıdır diye düşünüyorum çünkü para ile satılsa böyle olmaz ![]() ben bu albümün part 1 inide bulup paylaşıcam biraz şenlensin buralar
|
||