Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Türkçe Rap, Hiphop Forumları (Arşiv Ana sayfa) => Underground

Konu: Logic - Dicksiyon Dersleri Final ( Full Albüm )

Sayfa: [ 1 ]

pSko 03.03.2009 02:50:19
Bakırköy Underground'un güçlü isimlerinden  Logic  bir buçuk sene gibi uzun bir çalışmanın ürünü olan  Dicksiyon Dersleri Final  isimli albümünü , siz değerli underground dinleyicilerinin beğenisine sunmaktadır. Bütün mixing & mastering işlemlerinin  Logic  tarafından yapıldığı albümde beatlerin büyük bir bölümü İtaat tarafından yapılmış ,  Zet , Ertu , Nakkaf ve Zalim  gibi isimlerde beat destekleri ile albüme farklı soundlar kazandırmıştır. Düet çalışmalarına baktığımızda ise  İtaat ve Kaplan   gibi , kendini underground piyasasında kanıtlamış isimlerin dışında S.U.S Prod. bünyesinden Cyclone , Glock , Suchrap ve Pisagor  Konya'nın eski isimlerinden Memo Dk ve sert vokal tarzı ile Gedenbaray  yine Bakırköy Underground'un yeni seslerinden  Difi albümde  Logic'e eşlik etmektedirler. Keyifli Dinlemeler.

Logic - Dicksiyon Dersleri Final - Şarkı Listesi

1-)  Hoşgeldin
2-)  Devrim
3-)  Oryantasyon
4-)  Kaderim
5-)  Yanımda Kal feat. Difi
6-)  Dişisel Sorunlar
7-)  Yere Kapaklan   feat. İtaat
8- )  Saklıyorum Yüzümü
9-)  Gidiş bileti
10-) Sol Yanımda
11-) Combo
12-) Sen de Bensizken Üşüyor Musun ?
13-) Yüzüme Baksana   feat.Kaplan
14-) Rahat Nefes Alın
15-) Oyuna Devam   feat. Pisagor & İtaat
16-) Unut Beni
17-) Otoriter Bakış   feat. Memo & Gedenbaray
18-) Sigaran & Duman ve Endişe
19-) Güçlü Olmak İçin   feat. Cyclone & Glock & Suchrap
20-) Özür Dilerim

Beat's :

Zet    ( 1 )
Ertu   ( 12 )
Zalim  ( 16 )
Nakkaf ( 20 )
İtaat  ( 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,13,14,15,18,19 )

Full Albüm: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Logic - Dicksiyon Dersleri Final

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Rahet 08.03.2009 11:20:00
Aradığım şey... Paylaşım için sağol

cici 30.03.2009 13:13:33
aradığımı bLdum çok thanx xD  göz kırpan

mengligiray 18.04.2009 07:48:46
çok şükür...Gülücük

Rapchill 21.10.2010 10:22:19
Albümün kapağı , beatleri , sözleri , mix ve mastering i herşeyiyle bir harkaydı ya hala bıkmadan dinlerim ne bomba etkisi yaratmıştı bende bu albüm arkadaş ahh ah  cryy hatta underground mp3 / albüm istek ortalamasında en çok istek alan albümdü Sagopa'dan sonra ki tek underground albümdü bu dinlenmek istenen .. ne denilebilir ki görünce albümü bi tuhaf oldum şimdikilerle karşılaştırınca  keserim bu albümü indirmeyen kalmamlıdır diye düşünüyorum çünkü para ile satılsa böyle olmaz  vaay

ben bu albümün part 1 inide bulup paylaşıcam biraz şenlensin buralar  hmss fuu

Sayfa: [ 1 ]