|
||
| Snoop Dogg Müslüman oldu. Daha önce bu yönde gelen iddialar doğrulanmazken Müslüman olduğunu Snoop'ın kendisi açıkladı. Albümleri ABD'de listeleri alt üst eden ve özel yaşamı ile gündemden düşmeyen ünlü rap şarkıcısı, geçtiğimiz hafta Chicago'da gerçekleşen "İslam Ulusu Topluluğu Kurtarıcılar Günü Toplantısı"na katıldı ve islam dinine geçtiğini açıkladı. AP'de yer alan habere göre İslam Ulusu'na 1000 dolarlık bir bağışta bulunan Snoop kendini hip-hop âleminin de lideri ilan etti. ABD'li siyahi Müslüman liderlerden 'Vaiz Farrakhan'ın konferanslarını dinlediğinde çok etkilendiğini söyleyen rap'çi "Farrakhan'ın bir konuşmasını dinlediğinizde kendinizi onun aynasında görüyorsunuz. Bir şeyleri düzeltmek için neler yapabileceğinizi görüyorsunuz" dedi. Amerikalı siyah Müslümanların lideri Farrakhan, uzun yıllardır ünlü rap'çiler ve hip-hop sanatçılarıyla yakın ilişkiler içinde olmasının yanısıra, rap'çilerin arasında barış sağlamak amacıyla toplantılar düzenliyor. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| milliyet Haberin açıklamasına göre "Ünlü rapçi Müslüman oldu Rap müziğin ünlü ismi Snoop Dogg Müslüman olduğunu açıkladı. Müziğinin yanı sıra uyuşturucu kullanması, hapis hayatı ve sıradışı hayatı ile gündemden düşmeyen Snoop, bu kararını Chicago'da yapılan İslam Ulusu Topluluğu Kurtarıcılar gününde açıkladı. Yaptığı şarkılar ile müzik listelerinin zirvesinde yer alan Snoop Dogg ile ilgili Müslüman olduğuna dair daha önce de iddialar ortaya atılmıştı. Şimdiye kadar bu haberler doğrulanmamıştı ama bu kez Snoop Dogg Müslüman olduğunu hayranlarına kendisi duyurdu. ONU ETKİLEYEN İSİM ABD'li siyahi Müslüman liderlerden 'Vaiz Farrakhan’ın konferanslarını dinlediğinde çok etkilendiğini söyleyen rapçi, Müslümanlığa onun etkisi ile geçtiğini söyledi. Daha önce de pop müziğinin efsanevi ismi Michael Jackson'ın Müslüman olduğu bildirilmişti. " |
||
|
||
Whoooow SnOoP ta dogru yolu buldu demek
|
||
|
||
| ya bilal yola gel.anelkada müslüman çok seviyorum anelka yı artık dogg u daha çok secegiz dogru yolu geçte olsa buldugu için | ||
|
||
cz down
|
||
|
||
| yazık etmiş : ) desem yalan olur |
||
|
||
| Onun adına sevindim :] | ||
|
||
| en iisini yapmış (: | ||
|
||
| evet..inşallah hakkıyla müslüman olmuştur..çünkü ülkemzide daha sadece kimlikte İslam yazıpta yaşantısında uygulamayan çok insan var...hayırlı olsun..! | ||
|
||
| helal olsun! | ||
|
||
abi çok şaşırtıcı innanamıyorum ama ii yii sevindim
|
||
|
||
| Snoop dogg Kendine Müslüman .. |
||