|
||
| Anlatmak istediğim şu evet rap dinliyorum Rock evrensel bir müzik anadolu rock türkiyede var sadece anadolu rock müzik kategorilerinde yer almazken nasıl Listeleyebiliyoruz ? yada o dönemde türkiyede rockmı varmışki anadolusu olsun
|
||
|
||
| NasıL yok ya Cem Karaca ne ozmn AnadoLu rock ın anLamını tam öğren bence . | ||
|
||
NasıL yok ya Cem Karaca ne ozmn AnadoLu rock ın anLamını tam öğren bence . anlatamıyorum galiba yaptıkları alternatif rock. Rock evrensel bi müzik evren cem karacayı yada diğerlerini yada anadolu rockı kabul etmiyo |
||
|
||
| Türkçe rap gibi düşün.dünya dada var rap ama bizde Türkçe rap diyoruz.Anadolu rock olmasa böyle bir kategori çıkarmazlardı heralde detayı tam nedir bilmiyorum ama anadolu rock denmesi mantıklı gibi | ||
|
||
| T-rap diye bişy yoksa Eminem yada 50cent nie cezayı dinlesin yada nie t-rapi kabul etsin..? | ||
|
||
0le dusunmeyin t-rap buyumekte ve kesınlıkle sansar - mode xL -yunus emre vs. . vs.. bi çok amerikan rapçiden daha ii ve seviyeli müzik yapıo..ayrıca cem karacaya alternative rockçı demek. LeBron James ' e Fatih terim demek qibi bişi..
|
||
|
||
Benim arkadaşımda alternatif rock dinliyo. Ne zevk veriyosa.
|
||
|
||
| aNadolu rock diye nitelendirio halkım alternatif Rockı | ||
|
||
| valla bana rap sorun abi rock bız bılmıyorrrr =) | ||