|
||
| BASKA YERDE YOK Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Biraz Komik Yaa...xD | ||
|
||
cem yılmaz süper cıkmış sago bile çökmüş yanında
|
||
|
||
süper resimler sağol :D Cem Yılmaz öcü gibi çıkmış
|
||
|
||
| Eski Resimler,Eski Sago,Eski Rap (: Hepsi Eskidi =P Ve sen Sago 'Eski' Ol !!! |
||
|
||
cem yılmaz ve sago
|
||
|
||
güzel olmuş çogunu görmemiştim
|
||
|
||
|
||
|
||
güzel
|
||
|
||
| Arkadaşlar Bu Yazıyı Lütfen Okuyun!!! Öncelikle Merhaba Arkadaşlar..Sagopa Kajmer Dinleyen Saysı Oldukca Fazla Birkitleye Sahiptir Aynı zamanda Cezanında ama arkadaşlar bu insaları sadece özentiilik dönemlerinde dinliyorsunuz Mesela Bende Hayatta Sagopadan Başka Rapçi Tanımam Dedim Ama Yanıldım Bensize Yardım Etmeye Çalısıyorum Ve sU öznti Snatçılarını Bırakmanızı Söylüyorum
|
||
|
||
| Sagooo süpersin.. | ||