|
||
| Sıkı Dur Geliyorum ve Şimdi Git Zombi albümlerinden sonra çalışmalarına ara veren Karachali ve Saian ortak çalışmaları olan "Battle Royale" adlı albümleriyle tekrardan dinleyicinin karşısına çıkıyor. Albüm gerek lirikal gerekse müzikal bazda hardcore ve battle rap anlayışına hakim olma özelliği taşıyor. 1 aylık çalışmanın ürünü olan albümdeki bütün prodüksiyonu Karachali imzası taşıyor. 8 parçadan oluşan albümde konuk sanatçı yer almıyor. Sade bir sound ve konsept bir albüm özelliği taşıyan Saian – Karachali – Battle Royale sizlerle. Keyifli dinlemeler. Saian & Karachali – Battle Royale - Şarkı Listesi 01. Intro 02. Battle Royale 03. Kutsal 04. Safkan Afgan 05. Rahat Bırakın Adamı (Interlude) 06. Kavga 07. Mayday 08. Söz Ver Full Albüm: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| sağoL | ||
|
||
saoL .. mayday süper parca
|
||
|
||
| Çok güzel parçalar... Hepsi çok güzel ama kutsalın beati ayrı güzel geldi bana... Sonuçta Saian ve Karaçalı imzası taşıyor dehşet olmıcakta ne olacak.
|
||
|
||
| Abartısız Konuşabilirim ki.. Şu ana kadar gelen albümlerden en sağlamı en dolgunu en hardcore icraatı bu Mayday Kutsal Kavga Safkan deli Şarkılar 1-2 şarkıda o Yeşilçam ın zarif kemanından ve bağlamasından sample lar göreceksiniz.. Dinlerken Kendimden geçiyorum .. Zaten Saian ın son albümü Rap bırakmıstı bu deli albümden sonra gerçi bi yarım kalan albümü vardı ft albümdü sanırım O noldu bilmiyorum Kesinlikle İndirin ve Dinleyin Kotadan yine 20 30 mb gittiğine üzülmeyeceğiniz nadide albümlerden biridir.. Köpek Çakal Kollar Fırsat Sanki Pusudayız bu Counter Strike.. Gün bitince gelir çöker yine vuslat daaa... Yok ki benle uğraşan Godoşta Kursakk... |
||
|
||
| saol | ||
|
||
paylaşım için tşkler
|
||
|
||
paylaşım için tşkler