|
||
| arkadaslar ben karabukte oturuyorum hip hop tshirtleri satılmıyor pislick hariç onlarda guzel olmuyor siz hangi magazaları tercih ediyosunuz ya da hangi markaları | ||
|
||
| Dostum bence pislick güzel de eğer sen beğenmiyorum diyorsan etrafta bir center veya fotografçı varsa ordan kendi tasarılarını bastırabilirsin ama bana sorarsan pislick en iyisi ... | ||
|
||
Cezanın Evindelisi T-shortu tavsiye ederim eğer bulursan banada özelden msj at
|
||
|
||
| kripton her şekiL mevcut sitede .. | ||
|
||
| ya 1tl veriyim(yol parası) git kendini köprüden at. ceza kim ya siz ona rapçimi diyosunuz. yada kendinize. bence Sancezz ve time is money dekiler super hele sancezz de bir t-shirt var kolları kırmızı peçe desenli diğer yerleri düz kırmızı yarım kol. tam BlooDz t-shirti. |
||
|
||
ya 1tl veriyim(yol parası) git kendini köprüden at. tabii rapci diyoruz begenemedin mi?
ceza kim ya siz ona rapçimi diyosunuz. yada kendinize. bence Sancezz ve time is money dekiler super hele sancezz de bir t-shirt var kolları kırmızı peçe desenli diğer yerleri düz kırmızı yarım kol. tam BlooDz t-shirti. |
||
|
||
| abi dostum bırakın bu işleri.o cocuk ya onu bizim mahhalledeki 1.sınıf cocukları dinliyor. | ||
|
||
abi dostum bırakın bu işleri.o cocuk ya onu bizim mahhalledeki 1.sınıf cocukları dinliyor. dinlensin ne güzel işte tanımayan kalmadı ya sevmiyosan kücük düsürücü yorumlar yapam lütven
|
||
|
||
| Bol Wear. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
ya 1tl veriyim(yol parası) git kendini köprüden at. ceza kim ya siz ona rapçimi diyosunuz. yada kendinize. bence Sancezz ve time is money dekiler super hele sancezz de bir t-shirt var kolları kırmızı peçe desenli diğer yerleri düz kırmızı yarım kol. tam BlooDz t-shirti. doru dıosun sanchez saglam ama ankarada pek bulamıyorum istanbulda war bende mecbur tim,DC,latin king gibi sler alıyorm |
||
|
||
| öncelikle siyah tşort alma yazın pişersin benden demesi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Basic yaka, ön plastik ve varak baskılı Renk gri melanj 6 beden seçeneği XS, S, M, L, XL ve XXL bedenleri mevcuttur Ücretiz Kargo 25 tl Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap rap tşort kategorisine gir diger modellere bak |
||
|
||
burda mantar var ve gayet güzel t-shirt ler yapıolar uygun fiyata..
|
||