|
||
| Underground'ın tanınmış isimlerinden Neşternino, Ghost isimli yeni albümünü sizlerle paylaşıyor. Albüm mix & mastering DraCOOL Recordz çıkışlı, yüksek mix kalitesi ve kulak tırmalayan elektronik tınılarıyla dikkat çekiyor. Keyifli dinlemeler. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Neşternino - Ghost - Şarkı Listesi 01. Neşternino - Giriş 02. Neşternino - Korkunç ve Kırılgan 03. Neşternino - DracuLa 04. Neşternino - Bu YaLanı Hisset 05. Neşternino - MPD CLup Mode 06. Neşternino - Bu Muabbet Var Yoktan 07. Neşternino - RoL 08. Neşternino - SiLah 09. Neşternino - ALem Duysun 10. Neşternino - Ayar OLuyorum Her Sahteye 11. Neşternino - KahroLası Hayat 12. Neşternino - Kendini Becer 13. Neşternino - Where Me Done 14. Neşternino - Bu Ne Biçim AhLak 15. Neşternino - Mektube 16. Neşternino - Mesai Doldu 17. Neşternino - Hipnotize 18. Neşternino - Çok Fikir Var Aklımda 19. Neşternino - Kurnaz 20. Neşternino - Cehennem 21. Neşternino - Bir Adım 22. Neşternino - Semazen 23. Neşternino - Yavaşca Geriyorum BağLarı 24. Neşternino - Sövgü Full Albüm: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Bu Adam Türkçe Rap İçin Elinden Geleni Yapıyor.. Çok Teşekkürler Nigga
|
||
|
||
| featsiz 24 parça helal | ||
|
||
| Bu adamınYaptığı İşler Albümler L.p Oluyo Helal walla gerçi Çok değil az ama akıllarda kalan track yapabilmek önemli eve dönünce aalbüme bakıcam |
||
|
||
| son parçada kurşunu unutmamış fena girmiş eleman parçalar genel olarak iyi birde klip çekmiş ama hangi parçaya hatırlamadım myspace sinde varsa videolar kısmına koyarım | ||
|
||
| fena diil | ||
|
||
bu adm super dıss yapıyor elıne sağlık
|
||
|
||
hepsi kurşuna o disslerin resmen sildi piyasadan bakalım kurşun asker dönüşü ne yapacak onu merak ediyorum
|
||
|
||
bu adam süper
|
||
|
||
| yenı album gelıyo 2010 a damgasını vuurcak 24 parcalık bı album aldumde ft ler sansar salvo patron saıan haykı elçin orçun ve daha bır cok kalıtelı mc le yakında bekleyin( nesternıno facebook fanpage yönetimi...) | ||
|
||
| puahah kurşunsuz olayına koptum xD | ||
|
||
puahah kurşunsuz olayına koptum xD aynen manyak
|
||
|
||
kurşunsuza hâla gülüyorum
|
||
|
||
| 24 tane aynı parça bu adamın tarzı herhalde tarzsızlık gibi. ben bu adamı sevmiyorum hiç açmıyor yani.2005 tede kadıköyde görmüştüm milletin peşinde dolaşıyordu.hala öyle. | ||