|
||
| LostDreamer; "Her sene 1 Mayıs'ta yaptığım özel Beat Project serinin yenisi olan 4.7'i 1 Mayıs'ta sizlerle paylaşıyorum. Son zamanlarda türkçe rap ile ilgili yapılan şarkı yarışmaları için benden beat konusunda yardım isteyen arkadaşlara da destek olacağından şüphem yok Bu özel albümde Devrim'deki gibi beatlerden oluşuyor. Bazılarını daha önceden dinleme maksatlı myspace player'e eklemiştim. Albümün kapak tasarımı Tuura Grafik tarafından yapılmıştır. Ayrıca TürkBeatMakerz 3. albümü 12 vs 12 7 mayıs'ta geliyor. Bütün yoldaşları selamlarım 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlu olsun. Bu da benden size bayram hediyesi olsun" LostDreamer - Beat Project 4.7 01 - Te Equivo 02 - Vendetta 03 - Ergen e kon Part 2 04 - Devrim-i Rap Part 2 05 - 8 Ağustos 06 - Classica Part 2 07 - Freestyle King Battle 08 - Black Rum 09 - Uygur Torunu 10 - Arge Cover 11 - Beat Project BONUS 1 12 - Beat Project BONUS 2 İndir : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| inşallah indirdiğime değer | ||
|
||
| Eline sagLık. Her album'unu begenıyorum. Deniz Gezmiş felan. bendensin kardesım (: |
||