|
||
Forumda pek kız göremedim ama bana direniş gösterisi yapacak kızları bekliyoRum..!
|
||
|
||
formda kız var ama beatlede ana avrat düz gittikleri için erkeklerin birbirlerine küfürleriine bulaşmak istemiyorum beatlellarını adam gibi biri olsa herzamn bulunur bir kız
|
||
|
||
| kızLar arası kapışma warmş duydum geLdim disSh3 die biri warmş hiç kız görememiş dişine göre çnkü o daha toymş burdki herkes ona boL boL koyMş.. şmdiLk bndn bu kdr qüzeLim battLe nı göster oNa qöre cevp vereym..
|
||
|
||
Forumda pek kız göremedim ama bana direniş gösterisi yapacak kızları bekliyoRum..! ![]() bir hatırlatma yapayım dedim; erkek / kız oranı 1.2 / 1 yani; 24.000den fazla kız var
|
||
|
||
ouw..
|
||
|
||
| ARKADAŞLAR DİSS DIŞI YORUMLARINIZI BİRBİRİNİZE ÖZELDEN ATIN KONU ÇOK GÜZEL SABIT KONU YAPIYORUM YANLIZ KIMSENIN KIMSENIN ANASINA KÜFÜR ETTİĞI YOK EDERSE BANI YER | ||
|
||
| xXxXx.....: Tekerlemeri bırak başla şekerlemelerine Çatallaşmış fikirlerine he birde kalemine sallamışsın 3-5 flow gitmiş düzüne Bilemem hangi kanalizasyon karışmış sütüne Bi bak dününe ne kadar mirasın var bugününe Kürdan kullan bu balık büyük uygunmuymuş dişine Fazla ağlama bak acı biber gelio diline
|
||
|
||
|
||
|
||
xXxXx.....: Tekerlemeri bırak başla şekerlemelerine Çatallaşmış fikirlerine he birde kalemine sallamışsın 3-5 flow gitmiş düzüne Bilemem hangi kanalizasyon karışmış sütüne Bi bak dününe ne kadar mirasın var bugününe Kürdan kullan bu balık büyük uygunmuymuş dişine Fazla ağlama bak acı biber gelio diline ![]() tekerlemeyede başlarım şekerlemeyede baktım dünüme emin ol çok mirasım var bugüne evt salladım 3-5 flow çokmu zoruna gitti he ? snde bana sallamışsın kendi çapında diss mi ne hece sayıların,iç kafiyelerin hiç uymamış düzene adın çok geçiyo sitede ama öğrende gel bence öğrettiğimide düşünme sakın fikir veriyorum sadece ben asla ağlamam,ağlamaya değcek bişey oldunu sanmam.. acı biberide çok severim doğduğmDan beride yerim istersen senin diline ben sürebilirim... beni korkutarak susturmak istiyosan başka bişey bul güzelim... |
||
|
||
| Güzelinede özelinede ..iç kafiyeyede dış kafiyeyede Çok yalvarmışsın zamanında belli birine Kendini bilemeden beni geçmeye yeltenme Bana bunu öğrettiler senin gibileri ipleme Hep söyledim zoruma değil komiğime gitti oluştrmaya çalıştığın tipleme Bakmıık onLine ama verememişsin meme Senin gibi çok gördük elimde büyüttüm bebe Dolanmış özenti kelimeler diline Çok güwenmişsin kuyua inerken ipine Ama bilmemeişsin uğrayacaksın japonun garezine Fazla büyük gelirim dişine Bezini değiştirirdin ama müdaLe yokki kadere Zamanı geLdi yalvar azraile |
||
|
||
Sert Atı$mayın KızLar
|
||
|
||
Güzelinede özelinede ..iç kafiyeyede dış kafiyeyede Çok yalvarmışsın zamanında belli birine Kendini bilemeden beni geçmeye yeltenme Bana bunu öğrettiler senin gibileri ipleme Hep söyledim zoruma değil komiğime gitti oluştrmaya çalıştığın tipleme Bakmıık onLine ama verememişsin meme Senin gibi çok gördük elimde büyüttüm bebe Dolanmış özenti kelimeler diline Çok güwenmişsin kuyua inerken ipine Ama bilmemeişsin uğrayacaksın japonun garezine Fazla büyük gelirim dişine Bezini değiştirirdin ama müdaLe yokki kadere Zamanı geLdi yalvar azraile Yalvarmam ben kimseye sen yalvarıyosan bilemem Ben kendimi biliyorum bilemediğimi söylemem Kimseyi geçmeye yeltenmedim yeltenmemde Bi tipleme oluşturmuyorum konuşuyosun ölesine Güwenrim kuyuya inerken ipime Japonun garezi beni bozguna uğratırmı sandın yawru bebe Daha öcede söyledim yalwarmam kimseye Azraile bile.. Kelimelerim özentiymişmişde dolanmışmış dilime Hakkımda yorumlar getireceğine Kendine bakmalısın önce Ondan sonra yorumlarını yap bence Büyük değilsin gayet uygunsun bence dişime Yakında görürsün bunu belkide.. |
||
|
||
| Engellerle dolu bu yolda en büyük engellisin konuda Gözünde küçülttüğün varya solladı bu kulvarda Çok merak ediyorum disslerin ne konumda Sözlerimi süsleyip kullanma sonunda Masallaşmış sözleri kullanma bu ya sorunda Bi hata oluşturmuşsun soruda Otostop çek kenarda belki bi p*ze*enk gelir yolda Ruhuna cinayete teşebüsten alınırmıki ceza Çok rastladım senin gibi morona morgda Rüzgarsız havada açmışsın yelkeni Seni geçerken attığım farkla ilerlemektesin denizi Azrail yavartmaz ölü birini Bak ben yollıcam söz Katip meleklerini |
||
|
||
| Engelli oldumu kim sölemiş ? Gözümle gördüklerim g*tmle güldüklerime eşitmiş Sende bi zamanlar büyüttüklerimdendin Şimdi anladım seni diss atmaya değmicek birisin Tipinde rapin gibi özürlü Yazdıklarında senin gibi yaşayan ölü Yolda gördüm bi kaç p*zo yolladım sana Bi el geçiriver onlara Bu iş sana yakışır anca.. |
||
|
||
| Bana yakışan genelde Mic Sana yakışan genel ewde bekyeliş E5e çık bence bulrsun Valvana uygun bir iş Sanmaki bitecek bu ilerleyiş Başlayacak senin sözlerine gülmek için diriliş Kulaklığı tak . kulağımı tırlamalar bu inleyiş Anestezi olmadan başlayacak bu ameliyat Önce beyne destek hattattan Kuşku duymam senin gibi birinin engelli varlığından Embiriyonda oluşmuş büyük hasar Senin gibi y*vşak kendi mezarını kazar İki gün önce bekleyişlerde beni arar |
||