|
||
| Fazla Havalısınız Galiba. Keserim Facanızı Burada. Beni Battle'ye davvet ettin Ayvayı Yedim. Şimdi Çöpünü Temizle. Yazar Kalemim. Lirik Sözlerim. Boşuna Uğraşma Beni Geçemessin... |
||
|
||
| Kim olduğunu bilmem ama battle'ye değil battle'a olur davet kendini göstermek isteyen senin gibi kolpalardan beklenir adavet adaletli davran bura adıyla alakasız TR foruma kimse yer veremez burda saçma ve aptalca yoruma diss sporuma alet oldun rest çekmeninde var adabı yanlış adamla karşılaşırsın küfür olur rapinin muhatabı kitabını yazdım bu işin korkma küfürle olmaz işim ben argolarla değil imalarla yapmışım isim dissim can alır bazen lakin aslında hayat amaçlar geçilemeyeceğini sanar seninki gibi kör mizaclar benim rapim ilaçtır sana doz aşımı yan etki yapar bir bakarsın ki bedenin yoldan sapar gözünü kapar apar topar kaçmak istersin koşarken ruhun kopar anlıyor musun yazık olur sana uğraşma bizimle şopar................... Yine istersen yine atarım da gençsin güzelsin yazık sana be koçum git meydanlarda dolan sen xD |
||
|
||
| yazmışsınki dostum ayvayı yedim.. kendi laflarınla kedini ele veriyorsun Tr'cim amacın ne bilmiyorum amma indirirler biyerlerindeki havayı bu forumda bilmiyorum kendini ne zannediyorsun altına cevap yazan ecmeizna'yı görüyormusun ? laflarıyla döver kendi içinde kaybolursun her zaman senden iyiler olur biliyormusun ? geçilicek bir yanın olsa çoktan geçerdim dumanımı yutup kava olur gezerdin sorulan sorulara mezarımı kazdılar derdin bilmiorum halin ne olurdu abicim .. |
||
|
||
| laf atip k4cmis arkadaş galiba (: bir iki keLime ve enter'i basmışssın ahbap fitiLi çakıp yakmadan bırakmam, adım manyak birde cevap beklermi$ efendim, hadi ordan saLak battLe rap benim i$im, sanırım gördü f0rumu tıkLayanLar 0kumadan d0kundum devamını, cünkü ba$Ları biLe saçmaydı rap yapmayı denemeden, bi aynaya bak babaLık! bu artistLik, ufak dağLarı sen yaratmadın? saçmaLadıkça saçmaLamı$sın, 0Lu$an hep anLam kaybı sana $uan ben, ve arkamdaki tüm f0rum kaydı mesaj atmayanLar biLe geçti üstünden, saLataLık! he bu arada, c0k göze battım ba$ka meydan 0kuyan varsa, ben gönderirim paketLeyip ama dikkat etmeLisin, cevap vermeden adamı ekrana kiLitLeyip s0nuna kadar 0kuturum k0dumun Lavuğu bana g0re serbest her styLe, $imdi baban 0Ldum! |
||
|
||
herkes üsttekine atmış gibi bende sütümdekine atıcam ![]() heyyyy!baba olmuşşsun ahbap battle da kral sansan da kendini sen anca Fırında Poşet Kebap küfüre gerek yok sakin davran az biraz ol rahat. şu yazdıklarını git başka kasaba sat. fırsat bu fırsat boşluktan yararlanarak kuru kalabalık çok göze batmış bizim yeni yetme babalık neyse cok uzatmadan fazlada yapmıyayım kabalık.... peacee:) |
||
|
||
| Cevap Buladım Teşekür Ederim Arkaşlar Bu Battle Katıldığınız İçin:) İyi ForumLar. | ||
|
||
| saygısız ve cansi 2 ye tek battle kabul ediosanız gelin ben konu açtım diss'imi de attım | ||
|
||
| TR forum a Mademki adın TR forum Söylicek fazla sözüm yok ben harbiden sana korum Ayriyetten karşımda yapamazsın yorum Bence al pılını pırtını , git diyorum Aslında olacak sana bir de sorum Senin akrabalar ya uzakdoğulu ya da çorum Neden mi böyle diyorum çünkü sözlerine gülüyorum Ve galiba bu satırları yazarken zaman kaybediyorum . . . |
||
|
||
| hey dengesiz bak bana sakın problem yaratma geçenki sözlerinden sonra abaza oldum yatakta bir kaç gündür yoktum nette biliyorsun bunu sende evde bağlantıyı kestim. haber ver adminlere msn de bekliyor ezik bayan bir MC cevrimiçi elemanlardan yokmuş tanıdığı kimsesi biraz ona döneyim azıcık sohbet edeyim burada bekliceksen eğer seninlede ilgileneyim Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap KoKo--SaFRa--uLaş |
||
|
||
| Cevabım geLir hemen lan moruk kimsin Önümde inLeyen koca götLü bitsin Giren çıkan beLirsiz seni sikebiLsin Diyemi foruma yolladılar keksin Bu iş Bitmeden 2 laf atayım Faça mı Aşağımı alacaksın aL bakayım CEvabın geLir Sana bir DaLarım Önümde Anıran Kovboysun adamım Battle yapacaksan ProfiLimden Msn mi aL
|
||
|
||
| EkLedim TekLedin BattLeden Söz etmedin Ordan Aldım Dedin sadece Hiç Durmadan SöyLemedin FreestyL atardık ama sen biLemedin Şimdi Geri Döndüm İndiremedin
|
||
|
||
saçmalamak olmuş sizde kafiye bilmiyosan öğren'de gel yaptıkların nafile 1 admın ileri git sonra döngel eviiine anladım çok akıllısın karın benen hamile böyle değil asıl benim yazım tarzım uzun cümle yazdımmı okumaya zaman bulamazsın kalsın orda senin yaptığın diss'midaliyetin efendinden öğren sonra ben seni affederim! |
||
|
||
TR forum a Mademki adın TR forum Söylicek fazla sözüm yok ben harbiden sana korum Ayriyetten karşımda yapamazsın yorum Bence al pılını pırtını , git diyorum Aslında olacak sana bir de sorum Senin akrabalar ya uzakdoğulu ya da çorum Neden mi böyle diyorum çünkü sözlerine gülüyorum Ve galiba bu satırları yazarken zaman kaybediyorum . . . Bu Sözleri Kimden Çaldın Bilmiyorum. Fakat Biraz Adam Olsan Kendin Yazardın. TR Forum Adını 2 Söz Salladım. Bu Kadar Diyip Hep Yazarım. Salladığın Sözlere Bak. Ay Biraz Tiksindim. Havalanmışsın Anladım İyice İpneymişsin. Ama Beni Dinle Bu Kadar Lafa Gerek Yok. Sofi Yazar Sen İse Kuyuna Kazar. Bu Diss Burda Biter...(SagopaKajmer)[/b] |
||
|
||
| Lan velet.. Git annenle babanı beklet Benm derdim cok sen kendine kufur et Seviyene inemem simdi beni s****r et ... 2 satır yazdın diye battle kralı oldun sanma... Biri biner tepene olursun kokona.. Sonra gidersin annenle kotu kokan odana...
|
||
|
||
| Bu Konuyu ;Silermisiniz ? Ben Bu Üyeliğimi Kullanmıyorumda.. Artık. | ||