|
||
| İzmir Undergroun'da Show Rapcoast ile Başladı.Buyrun myspace Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şarkıların bir kısmı linkler: Misyoner İllet (Türkan Saylan Diss) (Kamuflaj&Nicoa) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Anneler Günün Kutlu Olsun (Kamuflaj&Nicoa) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Lem Yelid ve Lem Yuled (Duman Diss) (Kamuflaj & Nicoa) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rüya ( Nicoa feat Icey) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kırık Kalem (Nicoa & Kamuflaj) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Üşüyoruz Muhsin Reis (Kamuflaj & Nicoa) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Eskiizmir Albüm Snippet Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kamuflaj&Nicoa Albüm "Eskiizmir" Traclist: 01-Intro 02-Eskiizmir 03-Kaç Karat 04-Benim Askerim 05-Üniversiteli Kadınlar Birliği 06-Sensin 07-Kim Psikopat 08-Since 1453 09-Af Yok 10-Hallelujah(Outro) Link: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Görmezden Gelin(Kamuflaj&Nicoa) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Üniversiteli Kadınlar Birliği (Kamuflaj&Nicoa) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Benim Askerim (Nicoa & Kamuflaj) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Sen Kimsin - (Kamuflaj feat PRoMete) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Benim Ülkem (Kamuflaj feat Nicoa) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap İki Buçuk Yıl (Nicoa feat Kamuflaj) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Şarkılar Süper Eline Sağlık Çok Teşekkürler... | ||
|
||
| Türkan Saylan diss bir numara müthiş olmuş, ellerinize sağlık. | ||
|
||
| türkan saylan a diss i HİÇ mantıklı bulmadım hatta yadırgadım. görüş meselesi.ama şarkıları ii emeğinize sağlık |
||
|
||
abi sağoL yazı için okudum hepsini bende gençLere sesLeniyorum buradan siyasete buLaşmayın ! vaLLa oLmadık yere başınız beLaya girer kendimden biLiyorum.
|
||
|
||
| fikirler sonuçta sana ait saygım var ama ben katılmıyorum kardeşim kusura bakma çağdaşlık denen tuzak bize çok sey kaybettirdi + çağdaşlık adı altında ülkenin altını oyan bu tarz insanlara da kusura bakmayın da bu şarkıyı yaptığımız için gururluyum | ||
|
||
| Siyasete karışmayın diye birşey yok madem güya özgür bir ülkede yaşıyoruz fikrimizi açıklarız genç diyorsun birader akıl yaşta değil başta bunu aklından çıkarma bu şarkıları rapidden upşarmısınız indireceğim indireceğim inmiyor mübarek gerekenin yapılacağını umuyorum teşekkürler... | ||
|
||
turkan saylana diss on numara olmus sizi tebrik ederm hep bu tarz eserler wermenizi isterem underground un yeni krallari sizsiniz
|
||
|
||
iyi paylaşım çok teşekkürler. Duman diss de yerinde olmuş beğendim =)
|
||
|
||
| yorumlar için teşekkürler ama şunu unutmayın tepkisiz bir gençlik ülkeyi sadece gerilemeye götürür.bizim tepkimizin de tek sebebi kaybettirilenleri hazmedemeyişimizdendir.karşıt görüşlere de saygımız var tüm yorumlayanlara teşekkürler | ||
|
||
| Ne dersen de. o kadın binlerce insanı okuttu. butun turkiye seviyor. madem yargılıyorsunuz bende dinlemeden yargılıyorum sizi. çok mantıksız bi diss. | ||