|
||
sen ilkokuldaki gibi yazıorsun zaten hala ! [/b]
rhym göremiyorum boş kelamlarında ! bişeyler anlatmaya çalışıyorsun çabalama ! senin gibi itlerin borusu ötmez bu ortamda ! rap küfürden ibaret deilmişsin ya hani orda ? rap'imde küfür yok ama seninkindeyse full küfür no mana ! karşında duruyo azrail'in hadi randevu al akşama ! sözlerimin altında yatanı anlarsan gelir sana ozaman main mana ! ilkokul 2.sınıfta kafiyesiz şiir yazan velet gibisin kanka ! anlamsız sözlerin saçma kafiyerinlemi dikleniceksin bana ? sen yazmadan önce düşün biraz cümle veya bacakların yap biraz ağda ! veya otur karşımda susmaksızın ağla ! bilmiyosun ne yazdıgını saçmalıyosun burda ! karşında duranlar deil senin gibi çocuk usta ! böyle salakça yazmaya eger dewam ediceksen burda ? benden sana başarılar en iyisi kız kız meslek lisesi sınavlarına ! şimdilik yeter bukadar senden gelsin cevabı bana ! dikkat et yazarken çok fazla kafa yorma ! içinden gelenleeri dök hadi yolla bana ! tahmin edebiliyorum egon agır bastı gene full küfür no mana ![]() hadi bakalım küçük gangsta bana marifetlerini göster burda ! |
||
|
||
| güzel diss ama no mana yerine yok mana main mana yerine de ana mana yazsaydın daha güzel olurdu. T-Rap !! iyi kapışmalar. |
||
|
||
yok kendiside kullnıyo ya 3-5 kelime ezberlemiş ing. o yüzden yoksa DAİMA T-RAP!! kimse yalnış anlamasın .. !
|
||
|
||
| qüzel olmus bence | ||
|
||
| bro yazan yok gibi istersen kapusalim... | ||
|
||
| Küçük kafana sok bunu yatma gangsta ayağına, Azrail le atışıyorum her akşam sende nerden çıktın dada, Ustaymış, yazdıklaına vursak bile ustura, Geçersin ancak üçğnçü sınıfa Karşındayım şimdi, çıkmadan güldüm baya, Sen kendi durumuna bakmadınmıki bide bana diyorsun ağla, Çağla şikel bile senin yanında kıllı be kolba, onun bile bıyıkları var en azından, anlaşılan sende yok tosbağa, Cevap bekliyorum diyorsun anca sıra geldi sana, Canlı yapıyordum,vaz geçtim dedim ki koyayım şu kızlara, Ah şu kızlara demedilermi elin hamuruyla forumda yazma, Baktım ki yorumlarda kazma,küreğiniz kim burda..?? |
||