|
||
| Açıkcası site yönetimi olarak forumdan pekte memnun degiliz. aşagıdaki konuya bir göz atın ayrıca; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Evet forumu kaldırmayı düşünüyoruz.sadece portalla devam etme düşüncesindeyiz.yada forumu kapatmasakta linkleri ziyaretçilere açıp yeni üye alımını durdurmayı planlıyoruz.siz ne düşünüyorsunuz? |
||
|
||
| yahu forum kapanmamalı, şu net ortamında battle bu sitedeki kadar yoğun değil . Bu forum kapanmamalı bana kalırsa üye alımıda devam etmeli o teşekür emek işleri için şöyle yapabilirsiniz bence üyelerin mesaj sayılarının gösterimini engelleyin (genelinin amacı post kasmak) ancak kapatılmamalı bence. |
||
|
||
| Benim düşüncem şu yönde;Bence forum kapatılmasın forum artı olur siteye.Neden beğenmiyorsunuz forumun gidişini anlamadım ama vardır bişeyler... ayrı bir renk forum kapatılmasın derim ben ama tabiki son söz sizin. | ||
|
||
| kapatılmamalı bence çok güzel gidiyor forum | ||
|
||
| yeni üye almassak mevcut üyelerle forumda kaliteli yorumlar yazabilir heradel.teşekkürler emegine saglık mesajları ne bizim nede albüm mp3 yada başka birşey için gelenlerin işine yarıyor. | ||
|
||
| Bence KapatIlmasIn...! Üye AlImInI Durdurabilirsiniz Bence... Ve BazI KonularIda KaldIrabilirsiniz...Yani Gereksiz OlanlarI... |
||