Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Türkçe Rap, Hiphop Forumları (Arşiv Ana sayfa) => Duyurular

Konu: Forum Bölümü Kapatılsınmı?

Sayfa: [ 1 ]

06.06.2009 11:00:30
Açıkcası site yönetimi olarak forumdan pekte memnun degiliz.
aşagıdaki konuya bir göz atın ayrıca;
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.illegalrap.com/forum/duyurular/emegine-saglik-tesekkurler-efsanesi-t14141.0.html

Evet forumu kaldırmayı düşünüyoruz.sadece portalla devam etme düşüncesindeyiz.yada forumu kapatmasakta linkleri ziyaretçilere açıp yeni üye alımını durdurmayı planlıyoruz.siz ne düşünüyorsunuz?

Grc 06.06.2009 11:31:56
yahu forum kapanmamalı, şu net ortamında battle bu sitedeki kadar yoğun değil .
Bu forum kapanmamalı bana kalırsa üye alımıda devam etmeli
o teşekür emek işleri için şöyle yapabilirsiniz bence üyelerin mesaj sayılarının gösterimini engelleyin (genelinin amacı post kasmak)

ancak kapatılmamalı  bence.

CasuM Efzun 06.06.2009 11:32:03
Benim düşüncem şu yönde;Bence forum kapatılmasın forum artı olur siteye.Neden beğenmiyorsunuz forumun gidişini anlamadım ama vardır bişeyler... ayrı bir renk forum  kapatılmasın derim ben ama tabiki son söz sizin.

mihrap 06.06.2009 12:56:37
kapatılmamalı bence çok güzel gidiyor forum

06.06.2009 15:10:06
yeni üye almassak mevcut üyelerle forumda kaliteli yorumlar yazabilir heradel.teşekkürler emegine saglık mesajları ne bizim nede albüm mp3 yada başka birşey için gelenlerin işine yarıyor.

---AsenA--- 06.06.2009 17:58:13
Bence KapatIlmasIn...!
Üye AlImInI Durdurabilirsiniz Bence...
Ve BazI KonularIda KaldIrabilirsiniz...Yani Gereksiz OlanlarI...

Sayfa: [ 1 ]