|
||
| Dört'lük halinde olmak zorunda değil kısa ve anlamlı sözlerimizi buradan paylaşalım. İlk ben başlıyorum; Rölyef kozu RAP dünyasında kalleşlikle rölatif, keşleri keşfederken yalan lambası aktif Mühürlenmesi gereken duygular kalbe iz bırakır, gönülde sesi yankılanır!!! |
||
|
||
| Güzel fikir sabit konu yapıyorum hepimiz buradan paylaşalım çok güzel olur... Teşekkürler her dem erdem arar adem lakin matem bulur genelde gündem ne olursa tümden sitem amele döner emelde gelde muhalif olma arifken wackleremi kalsın tarif tetiklere es çeksin estetik gangsta geçinmesin dili pasif |
||
|
||
muharebelerimin içinde kaybolmuş komutanı oynarım ama [/b]
bilmezki kimse tılsım misali saklıyım omuzlarında ! dilim mühürlensede taki benim bu dünyada ! bilmezki kimse bu beyin düşündükçe rap yaparım ben daima ! |
||
|
||
Kişi kişiliğini kazandı mı ki yanıma geliyor, kişi özü sözü bir olan insandır Gidene nida gelene elveda ederim, dilim cenk içinde en büyük cengâverdir Naz’a bulanmış sözcükleri kim sever, aman nazar değmesin kişi adımından bellidir Kalbe çivilenen anılar son anda akla geldi, istekler arasında bana mutluluk kafidir |
||
|
||
| yüklemin küfürse özneni sorma/herkes rapçi olamaz beynini yorma. sen büyük günahkar sucun sa zina/namlunun ucundasın benim silahtar hayat bir cam gibi şeffaf bense nefesimle onu bugulandıran tek parmagımla üstüne yazılar yazıp kendi yazdıgıma kanan |
||
|
||
Yine zehir oldu kalbe hasret, seyredilen filmlerin yönetmeni hep kurtulamadığımız musibet Beklediğim vuslatın gelmeyişi kanatır yüreğimi, her bekleme karanlıklar içinde ayrı eziyet Bendeki izler acaba kimin eseri duyman gerek, serseri gönlümde de aydınlık gibi yoktur sükûnet Yerine göre aşkı yerine göre yalnızlığı, kimi zamanda çokluk içinde azı yaşamaktır asıl marifet |
||
|
||
| kısa sözler ruhumu derinden besler....mana yüklü bu tiren,etrafımda kıskanç öküzler beni izler... doğaları bu çekemeyince iktirirler......çamur kurumaz bedenimde....reel sözlerimde,yalanı zevzekçe mum ışığına biriktirirler...bilmezler , yıkar tabu lejyoner....yassıya dek bile sürmez yanan mumunuzun ışığı bu dikenli rap yolunda lejo,mana aşığı.....haydi kelamlarım ilham perisine yardım edin... cümle inşaatı bu,,,sonun molozdan ibaret...bedenin ardı soğuk ceset...bilin....ve kendinize yardın edin.... |
||
|
||
| ölüme aşığım....yaşamak ayrılık süreci,canımı acıtır...saçılır beynimden derin fikirler,hayal damardan enjekte,zehir vücuda yayılır...aynadaki adam benzemiyor bana...günahkar ruhum cehennemde ayılır...(artık çok geç be adamım) | ||
|
||
Cehren halde oku CasuM ansiklope'dissini, unutma yutan iblisi Bu zamanda talan eder talim, ne oldu halim deme kardeşlik fani |
||
|
||
| Dilim Bir KöLe Rapime Amade,Emirleri Bitmeyen Bir Komutan Misali,Duyun Sesimi Ey Ahali,İsyankardır Bu Ruh İçine Detayla İşlenmiş Şekilde Rapimde..! | ||
|
||
Haksızlığa uğramaktansa yaşam direğine adaleti çek, özgürlük için koştur Millete ezdirme kendini bil "İki denizin kavuşmasına imkan yoktur" |
||
|
||
GüzeLLiğe Tapardım, eğer TanrısaL oLsaydı,
Biraz huzurdu istediğim, Tanrı'dan tek duamdı |
||
|
||
| Tozpembe hayat beni yanılttı yavaş yavaş karardı etraf Sıkı dostlar kalbimi kanattı etmiştim oysa hepsine masraf |
||
|
||
Uydun mu sözlerime sorun çıkmaz buruşuk nigga Uyuşukluk sevmem bilmen gerek seyrek yaşamlı, hadi ağla |
||
|
||
Başlangıçta acıtmak istemez RAP'im ama ne edersin beetle'sın Her beef içinde *ikilip ve ezilip çöplüğe atılan beet'sin Bozack now buck ve suratına beyaz düştü, acaba ne işe yarar beyaz F*ck you mahallen böcük dolu ezik, gazla yalama olmuş ghazi |
||