|
||
| - Pratiğizdir t-shirt alırken mağazaya girer ve en büyük bedeni alıp çıkarız. 2- Soğuk havada kız arkadaşımızla dolaşırken montumuzu ona vermemize gerek yoktur zaten üzerimize giydiğimiz ceket yada mont 2kişiliktir. sizin montun içinde kendine sıcak ve romantik bi yer bulucaktır. 3- Beynimiz devamlı aktif haldedir (söz yazmak kolay mı?) 4- Kelime haznemiz genişler. 5- Bazen Şapkaları Ters Takarız. Maksat Rüzgarda Uçmasın Diye. 7- Anında gereken cevabı uydururuz 8- Kimse bizimle laf yarışına giremez 9- Kavga Etmek Yerine Genelde Kelimelerle Kavga Yani Diss Atılır. 10- Telefonda Flex Atarak Telefon Faturalarını Daha Az Fiyata Getirebiliriz. 11- Heryerde istediğim zaman kimse anlamadan küfür ederiz 12- Kafiyeli konuşuruz herkesin hoşuna gider 13- Bol giydiğimizden dolayı rahatızdır ve dış hatlarımız belirsizdir. 14- Boynumuzda kolyemiz wardır (bling bling=) acil durumlarda işe yarayabilir. Kavgada göm kafaya adam yerde 15- Tshirtümüz pantolonumuzu veya eşofmanımızı kapladığı için cepcilere fırsat yoktur 16- Bize laf atmak Güven Özveri Tecrübe ister 17- Yolda bizim gibi bol giyinmiş birisini görürsek direk muhabbet edebiliriz kanımız sıcak ve şöyle bir olay var nedense birbirimizi koruruz 19- Bazen temizlikçilere yardımcı oluruz eşofmanımız yerlerde süründüğü için 20- Kapalı bir hayatımız vardır genellikle anlaşılması zoruzdur 21- Rapcıyız çünkü hayatımıza sosyal bakabılıyoruz çünkü kafa sallamayla sadece tek aşağı ve yukarı bakmıyoruz 22- Kendimizi en güzel şekilde ifade ettiğimiz için mutlu oluruz 23- kimsenin tanımadığı adamları dinleriz millet bizde duyduğunda beğenir ama ulaşamaz 24- FreestyLe.. Kimseye kendimizi sevdirmek zorunda değiLiz.. 25- Bazı kırolar var ''eksik etek''i ''Ortam kızı'' nı dinleyen Rapciyim diye geziyor en kötüsüde bu bide tip tip bakıyor 26- Uzun vadeli kıyafet alır giyeriz. Giydiklerimiz 2-3 sene boyunca bize olur. 27- Kimine göre anlaşılmaz olsa da derdimizi en rahat anlatabildigimiz müzik türüne aşık olmamız 28- Rock'n coke'da binlerce rockçıyı susturmamız. 29- Konserlerde eli bi aşağı bi yukarı salladığımız için kol kaslarımız gelişir 30- Rock müziğindeki gürültülü enstrumentallerle [Elektro Bateri] beat yapmadığımız için kulağımız için tehtid oluşturmaz. 31- Serçe parmaktan sonra iki parmağın kapalı diğer parmakları açık tutmak oldukça zor bir iştir. Bu duruma da maruz kalmıyoruz |
||
|
||
| bunlar çok güzelmiş.biraz da ben kendi düşündüklerimden yazayım. nefesimiz attığımız flowlardan dolayı gelişmiştir kolay kolay tıkanmayız her yönden dar şeyler giymediğimiz için 4 mevsim içimiz serindir doğal klima etkisi ayrıca pantolon yırtma derdimiz de yoktur. kap kara giyinmediğimiz için hiç bir yaşlı amca teyze bize satanist gözüyle bakmaz xD edebiyat dersimiz genelde 1 olur ama hocayla aşık atışcak düzeyde kullanabildiğimiz türkçemizle hep 5 getirmesini biliriz. her zaman formda oluruz ne de olsa illegalde polislerden kaçmak ister istemez forma sokar insanı xD |
||
|
||
seninkilerde iyiymş özellkle edbyat ile ilgili olanını her zaman ben uygularım.işe de çok yaradığı olmuştur
|
||
|
||
| evet işe kesinlikle arıyor hele ki bayrağa seslenen şaire diss attıysan hocanın önünde kesin 5 gelir xD | ||
|
||
Edebiyat Konusunda Bisey Diyemicem Ama Gerisi Dogru
|
||
|
||
Edebiyatım 5tir benim
|
||
|
||
benimde 3 kötü
|
||
|
||
edebıyat konusu dogru benım yazılılarım 44 28 ve 50 ama 3 geldı ![]() edebıtatcıları sevıyorummmmmmmmmmmmmmm ![]() |
||
|
||
| hçbizaman yok şekilli yok böyle t-shirt ler giymem tamam bol giyerim ama yok turkish rap underground felan flan tamamen özentilik ve şaklabanlık rap yaparım sadece.. | ||
|
||
benimde edebiyatım 5'tir hatta edebiyat denince karşımda kişi tanımam
|
||
|
||
Vay be! Neymişiz biz ![]() Sağol ya, çok hoşuma gitti bunlar =) |
||
|
||
| süper xD bling bling süperdi xD | ||
|
||
güzel paylaşım,emeğine sağlık.
|
||
|
||
hepsi süperr ve hepside gerçek ama edebiyat da aşık atmak bizim hocaya ters düşüo adamı hiç konuşturmuyorumki aşık atalım edebiyatcıyşla hep ben konuşuom yazık oluyor bana
|
||
|
||
Güzell.. ![]() Hatta muhteşem .. Teşekkürler ...
|
||