Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Türkçe Rap, Hiphop Forumları (Arşiv Ana sayfa) => Serbest kürsü

Konu: Rapçi Olmanın Faydaları...

Sayfa: [ 1 ]

RapPer_MeRvE 18.06.2009 16:48:39
-  Pratiğizdir t-shirt alırken mağazaya girer ve en büyük bedeni alıp çıkarız.

2-  Soğuk havada kız arkadaşımızla dolaşırken montumuzu ona vermemize gerek yoktur zaten üzerimize giydiğimiz ceket yada mont 2kişiliktir. sizin montun içinde kendine sıcak ve romantik bi yer bulucaktır.

3-  Beynimiz devamlı aktif haldedir (söz yazmak kolay mı?)

4-  Kelime haznemiz genişler.

5-  Bazen Şapkaları Ters Takarız. Maksat Rüzgarda Uçmasın Diye.

7-  Anında gereken cevabı uydururuz

8-  Kimse bizimle laf yarışına giremez

9-  Kavga Etmek Yerine Genelde Kelimelerle Kavga Yani Diss Atılır.

10- Telefonda Flex Atarak Telefon Faturalarını Daha Az Fiyata Getirebiliriz.

11- Heryerde istediğim zaman kimse anlamadan küfür ederiz

12- Kafiyeli konuşuruz herkesin hoşuna gider

13- Bol giydiğimizden dolayı rahatızdır ve dış hatlarımız belirsizdir.

14- Boynumuzda kolyemiz wardır (bling bling=) acil durumlarda işe yarayabilir. Kavgada göm kafaya adam yerde

15- Tshirtümüz pantolonumuzu veya eşofmanımızı kapladığı için cepcilere fırsat yoktur

16- Bize laf atmak Güven Özveri Tecrübe ister

17- Yolda bizim gibi bol giyinmiş birisini görürsek direk muhabbet edebiliriz kanımız sıcak ve şöyle bir olay var nedense birbirimizi koruruz

19- Bazen temizlikçilere yardımcı oluruz eşofmanımız yerlerde süründüğü için

20- Kapalı bir hayatımız vardır genellikle anlaşılması zoruzdur

21- Rapcıyız çünkü hayatımıza sosyal bakabılıyoruz çünkü kafa sallamayla sadece tek aşağı ve yukarı bakmıyoruz

22- Kendimizi en güzel şekilde ifade ettiğimiz için mutlu oluruz

23- kimsenin tanımadığı adamları dinleriz millet bizde duyduğunda beğenir ama ulaşamaz

24- FreestyLe.. Kimseye kendimizi sevdirmek zorunda değiLiz..

25- Bazı kırolar var ''eksik etek''i ''Ortam kızı'' nı dinleyen Rapciyim diye geziyor en kötüsüde bu bide tip tip bakıyor

26- Uzun vadeli kıyafet alır giyeriz. Giydiklerimiz 2-3 sene boyunca bize olur.

27- Kimine göre anlaşılmaz olsa da derdimizi en rahat anlatabildigimiz müzik türüne aşık olmamız

28- Rock'n coke'da binlerce rockçıyı susturmamız.

29- Konserlerde eli bi aşağı bi yukarı salladığımız için kol kaslarımız gelişir

30- Rock müziğindeki gürültülü enstrumentallerle [Elektro Bateri] beat yapmadığımız için kulağımız için tehtid oluşturmaz.

31- Serçe parmaktan sonra iki parmağın kapalı diğer parmakları açık tutmak oldukça zor bir iştir. Bu duruma da maruz kalmıyoruz

Kriz 18.06.2009 17:51:17
bunlar çok güzelmiş.biraz da ben kendi düşündüklerimden yazayım.

nefesimiz attığımız flowlardan dolayı gelişmiştir kolay kolay tıkanmayız her yönden

dar şeyler giymediğimiz için 4 mevsim içimiz serindir doğal klima etkisi ayrıca pantolon yırtma derdimiz de yoktur.

kap kara giyinmediğimiz için hiç bir yaşlı amca teyze bize satanist gözüyle bakmaz xD

edebiyat dersimiz genelde 1 olur ama hocayla aşık atışcak düzeyde kullanabildiğimiz türkçemizle hep 5 getirmesini biliriz.

her zaman formda oluruz ne de olsa illegalde polislerden kaçmak ister istemez forma sokar insanı xD

RapPer_MeRvE 18.06.2009 19:51:56
seninkilerde iyiymş manyahhh özellkle edbyat ile ilgili olanını her zaman ben uygularım.işe de çok yaradığı olmuştur manyahhh

Kriz 18.06.2009 22:40:24
evet işe kesinlikle arıyor hele ki bayrağa seslenen şaire diss attıysan hocanın önünde kesin 5 gelir xD

---AsenA--- 19.06.2009 12:51:45
Edebiyat Konusunda Bisey Diyemicem Ama Gerisi Dogru Çok mutlu

evindelisi14 19.06.2009 14:25:33
Edebiyatım 5tir benim Gülücük

cilgin_liseli 19.06.2009 14:53:10
benimde 3 kötü  Çok mutlu

ttugay 02.07.2009 14:05:04
edebıyat konusu dogru benım yazılılarım 44 28 Tongue ve 50 ama 3 geldı  yuppiii yuppiii yuppiii yuppiii yuppiii
edebıtatcıları sevıyorummmmmmmmmmmmmmm mucx

serdartr48 02.07.2009 14:13:32
hçbizaman yok şekilli yok böyle t-shirt ler giymem tamam bol giyerim ama yok turkish rap underground felan flan tamamen özentilik ve şaklabanlık rap yaparım sadece..

DeaTh_queen 18.09.2009 17:45:41
benimde edebiyatım 5'tir  hatta edebiyat denince  karşımda kişi tanımam Tongue

Jenosit 24.09.2009 12:47:00
Vay be! Neymişiz biz Çok mutlu
Sağol ya, çok hoşuma gitti bunlar =)

suvariapo 25.09.2009 19:41:11
süper xD bling bling süperdi xD

kebud 27.09.2009 14:41:11
güzel paylaşım,emeğine sağlık.  göz kırpan

melankolia44 03.10.2009 13:42:28
hepsi süperr ve hepside gerçek ama edebiyat da aşık atmak bizim hocaya ters düşüo adamı hiç konuşturmuyorumki aşık atalım edebiyatcıyşla hep ben konuşuom yazık oluyor bana hmss fuu

m@$um ç!k0l@t@ 06.03.2011 21:45:24
Güzell..   hmss fuu
Hatta muhteşem .. Çok mutlu
Teşekkürler ...   utandm

Sayfa: [ 1 ]