|
||
| ceza - Sagopa Kajmer"le çok iyi arkadaşız Son olarak Adanalı dizisinin müziklerine imza atarak büyük beğeni toplayan rap müziğin asi yıldızı Ceza, önceki gün İstanbul'daki alışveriş merkezi İstinye Park'taydı. Bir cep telefonu tanıtımına katılan ünlü şarkıcı büyük ilgi gördü. Özellikle genç hayranları tarafından abluka altına alınan ünlü rap'çi, imza dağıtmaktan yorgun düştü. Oğlu için imza almaya gelen bir kadın hayranıyla ünlü şarkıcı arasında geçen diyalog ise hayli ilginçti. "Oğlum size çok hayran, sizin gibi olmaya çalışıyor, sizi çok seviyor" diyen ziyaretçi Ceza'ya "Çok hızlı söylüyorsun, çocuklara küfür öğretme sakın" diye uyarıda bulundu. Ceza ise tebessüm ederek "Kesinlikle öyle bir şey yok" demekle yetindi. 'YAPTIĞIMIZ MÜZİĞİN GEREĞİ...' Ceza takma adlı rap'çi Bilgün Özçalkan, kendisiyle aynı müziği yapan "Sagopa Kajmer" lakaplı Yunus Özyavuz ve eşine bir şarkısında ve konserlerinde küfür ettiği iddiasıyla dava edilmişti. Hakkında açılan soruşturmada ifade veren Ceza kasıtlı hakaret etmediğini söyleyerek "Sagopa Kajmer"le çok iyi arkadaş olduklarını anlatıp "Yaptığımız müzik dolayısıyla ve konserin verdiği heyecanla böyle sözler sarf ettim" demişti. KAYNAK =>SABAH gazetesi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| bunu yine okumustum ceza iyi demiş ama bunu sagocular anlar mı bilemm | ||
|
||
| Kolera ıle sago hıc tanısmamıs olsaydı acaba sago ıle ceza arasındakı durum hala boyle olurmuydu bence olmaz dı | ||
|
||
kolera bir zengin kızı
|
||
|
||
| murekkebı doldurdum kolerayaydı ama | ||
|
||
Sagoculara laf yok.Ceza zaten bir gün anlıycaktı
|
||
|
||
bunu yine okumustum ceza iyi demiş ama bunu sagocular anlar mı bilemm anlamaz ne zaman anladılar kı
|
||
|
||
Kolera ıle sago hıc tanısmamıs olsaydı acaba sago ıle ceza arasındakı durum hala boyle olurmuydu bence olmaz dı koleramı bozdu aralarını ?
|
||
|
||
Kolera ıle sago hıc tanısmamıs olsaydı acaba sago ıle ceza arasındakı durum hala boyle olurmuydu bence olmaz dı koleramı bozdu aralarını ? |
||
|
||
Kolera ıle sago hıc tanısmamıs olsaydı acaba sago ıle ceza arasındakı durum hala boyle olurmuydu bence olmaz dı koleramı bozdu aralarını ?ya o mu bozdu bılınmez ama yanı murekkebı doldurdumda sagodan cok koleraya laf vardı |
||
|
||
| bence gerçekten yakın dost olsalardı sago demez yunus la çok iyi arkadaşız derdi | ||
|
||
| kiki.. =) denge lazım bu heriflere .. etsinler abi konserde değil böyle bağıra bağıra şarkılarda küfretsinler (a) bana farkmıyo .. rap yapıyo diye dinlenmeli tüm mcler ,) |
||
|
||
No comment.......
|
||
|
||
| Hani derler ya korkudan bi' yerlerine yapmak işte bunun yüzünden böyle şeyleri söylüyor. | ||
|
||
| yalan sölüyo yaw konserin verdiği heyecanla arkadaşına küfür mü edilir | ||