|
||
| S14 RECORDS Dahilinde Çalışmalarına Devam Eden İstanbul dan '' RapBey '' 10 parçadan Oluşan '' Bu Benim Hayatım'' isimli albümüyle dinleyicilerinin karşısına çıkıyor.Tamamiyle gerçek hayatın trackler haline getirildiği albümde Rapbey e featleriyle Sado,Kadesky Wolker,Teknefes,Baretta ve Öz Kardeşi Marka destek vermiştir.Albüm Beatlerini Tedbir,Erdi KORKMAZ ve RapBey'in Yaptığı Kayıtların S14 RECORDS'da Alındığı Ve Mix İşlemlerini RapBey'in Yaptığı '' Bu Benim Hayatım'' isimli albümü sizlere Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap farkı ile sunuyoruz.Keyifli dinlemeler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap RapBey - Bu Benim Hayatım [Full Albüm] 1- iNTRO 2- BANA SÖYLE 3- YIKILMAZ GEMİ FT.SADO,KSW,TEKNEFES,BARETTA 4- DUY BU DEMO 5- SENİN G.TÜN KALKTI 6- PİŞMANLIK 7- CEZA EVİNE HEDİYE FT.MARKA 8- NEFESİN CANIMDA 9- ÖLECEĞİM SANMA 10- İSYANLARDA BEAT : 1,6,7,8 RapBey, 2,10 Tedbir, 4 Erdi Korkmaz, 3,5,9 Free Beat KAYIT Ve MİX : S14 REC. & RapBey Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap rar şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| albüm inmiyorlann | ||