|
||
| 10 Ağustos 2008'de “Mozzart Underground” adlı albümünü satışa sunan Mozole Mirach, bir senenin ardından bu albümü dinleyicileriyle paylaşıyor. 2008 ve 2009 yılı içerisinde bu albümle birçok konsere ve çeşitli organizasyona katılan Mozole, TRT2, Haber 24 gibi kanallara röportaj vermişti. Ayrıca bu albümde yer alan “Mucize” adlı parçasına çektiği profesyonel kliple çeşitli müzik kanallarında da boy gösteren Mozole Mirach, bu albümün ardından çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. İlk olarak Lendua’yla birlikte hazırladığı ortak albümüyle dönmeye hazırlanan Mozole Mirach, bu albüm içerisinde eski özlenen “Muaf Teknik” tarzından kesitler sunacak. “Burada Herşey Yolunda” ismini taşıyan albüme düetleriyle Patron, Da Poet, Sitem Depresif, Ahid Emin ve Kozmos Parodi eşlik ediyor. Albüm şu an mix aşamasında. Sonrasında ise 2006 yılında oldukça büyük bir patlama yaratan ve indirilme sayılarında büyük bir başarı elde eden “Sitemin Duan Olsun” albümünde olduğu gibi yine Sitem Depresif’le bir araya gelerek hazırladığı “Geri Çekil” isimli albümle karşınızda olacak. Albümün altyapıları tamamlanmış durumda. Şu an söz ve kayıt aşaması hızla ilerliyor. Şimdi sizleri “Mozart Underground” albümüyle baş başa bırakıyoruz. Keyifli dinlemeler... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Mozole Mirach – Mozzart Underground (Full Albüm) Parça Listesi: 01. Intro 02. Mucize 03. Ey Rap 04. Bu Gün de Bitti feat. Da Poet 05. İstediğin Yere 06. Interlude (2 Dk. Melankoli) 07. Kulak Ver feat. Sitem Depresif 08. Gölgesisin Kendinin Sadece 09. Hasret Kalbe Zehir feat Sitem Depresif 10. Yine Bir Hikaye feat. Lendua 11. Interlude (Heyecan Dorukta) 12. Günah Rüzgarı feat. Sitem Depresif 13. Herşey O'na Dönecek 1 Gün 14. Outro Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
sonunda nete verdi çıkacak 2 albümü çok merak ediyorum.özellikle Sitem Depresif ile yapacagı albümü
|
||
|
||
| Pardon ama Galiba Ben goremiyorum acaba rar sifresi nedir ? | ||
|
||
Pardon ama Galiba Ben goremiyorum acaba rar sifresi nedir ? çok düşündünmü bu soruyu sorarken cevap Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
||
|
||
Hemen indiriyorum
|
||
|
||
| Paylaşım için sağolun. | ||
|
||
ya ben bu şeyi nasıl indiricem yapamadım deliricem..!
|
||
|
||
link kırık ??? pofff
|
||
|
||
| İndiremeyen arkadaşlar resmi forum sitesinde mevcut tüm şarkılar. Albüme gelince 1 şarkı hariç çok iyi. Ayrıca Da Poet ile düet sevindiriyor bizleri. (: |
||
|
||
Sağol
|
||