|
||
| Geçtiğimiz aylarda TRT 1 de yayınlanan, Metin Şentürk ile Doğa Rutkay'ın sunduğu "Eğlence Pazarı" adlı programda konuk sanatçı olarak sergilediği performasla herkesi etkileyen Tolky, bandrollü albüm çalışmalarına son sürat devam etmekte. 2007-2008 yılından beri yaptığı beatler'de Şanışer Methüsena, Firavun Anibus, Sessiz Apo ve Merciless gibi underground'ın tanınmış isimlerinin eşlik ettiği beatleri bir arada toplayan Tolky, Instrumental Beat Collection isimli albümünü beat sıkıntısı çeken mc'lere armağan ediyor. Daha önce yayınlanmamış üç adet bonus beat ve bir adet Interlude eklenen albümde beatler; melankoni ağırlıklı olduğu gibi Dijital Beatlere' de yer verilmiş. Şarkı Listesi 01. Intro 02. Kuşlara Sordum 03. Gri Renkli Düşler 04. Maafak 05. Yalnızlar Şarkılarda 06. Rap Show 07. Sokak Stili 08. Rap Benim Hayatım 09. Nerelerdeydin 10. Siyah Mürekkep 11. Slow Gitar (Bonus Track) 12. Romantik (Bonus Track) 13. Onlar Yanlış Biliyor (Bonus Track) Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap İndir : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||