|
||
Kezzo -Tek Tüfek E.P
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 1 - intro 2 - Takip Ediliriz ( ft.Narkoz aka Stanley ) 3 - Gözler ( ft. N-Flex & Kabus ) 4 - Deprem 5 - İndiririm Kafana ! (ft . iceberg) 6 - Ruhu Mücerret (ft . Fenomen & Leroy ) 7 - Trakya Burası (ft . Kanlı Gozyasi ) 8 - Tespit 9 - Buldum 10 - Ani Kurşun 11 - Bostu yarınlar (ft . Aykırı ) 12 - Outro Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kezzo - Birkaç Soru, Sual Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 1. Kezzo - Bir Kaç Soru, Sual 2. Kezzo Ft. Teali & Kin - Buraya Kadarmış 3. Kezzo - Garip Birşey 4. Kezzo Ft. Sokrat St - Düşüncelerle 5. Kezzo - 9'Dan Kovuldum 6. Kezzo - Melodiler Anlatır 7. Kezzo - Bitmese Keşke 8. Kezzo Ft. Dinamit - 5 Heceli Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kezzo - Duruşma Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 1. Kezzo - Giriş 2. Kezzo - Duruşma 3. Kezzo - Biri Bana Gerçekten Söz Etsin 4. Kezzo - Yaklaşma 5. Kezzo - Dön Dünya 6. Kezzo Ft. Rapozof - Susmam 7. Kezzo - Kulağına Zımba 8. Kezzo Ft. ErTeali & Kin - Haykıramam 9. Kezzo Ft. Zeky - Kaç Bilek 10. Kezzo - Hayata Dair 11. Kezzo Ft. Savlet - Biraz Battle 12. Kezzo Ft. Iceberg - 2 Yol Var 13. Kezzo - Çığlık Çığlığa 14. Kezzo - Çıkış Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap album disi Kezzo ft Zeky - Aynalara Gülümse Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kezzo - İnsani Anatomi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kezzo - Seni Kandırdım Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kezzo - karalıyoruz Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kezzo - Rüya Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Reklam yok ! Sifre yok ! |
||