|
||
| Aslına bakılırsa şuanda yapmış olduğum iş sadece teşekkür yazısı yazmak. Yani bi kaç basmakalıp cümle kurup, bu albümde emeği geçen herkese teşükkürler demek. Ama beni bilen bilir ki basmakalıp ve klişe işler yapmayı hiç sevmedim ve yapmamaya çalıştım.. Çünkü bakacak olursak bu albümde kısa bi süre diliminde de olsa yılların verdiği ‘tutku ve emek’ patlaması var. Ve bu albümde emeği geçen herkes insanüstü bi çabayla çalıştı. Bu insanlara kuru bi teşekkür etmek gerçekten çok saçma olurdu. Aslında bu kadar cümleden sonra bu insanları size biraz tanıtmak isterim; Albümde bütün sorumluluğu üstüne alan isim ‘Haydut’ (Uğur Eren) oldu. Albümün prodüktörlüğü ona aitti ve kayıtları da ona ait olan Canavar Records’da aldım. Kendi projeleri askıya alarak benim albümüme yoğunlaştı. Kısacası o olmasaydı şuan dinleyeceğiniz albümde olmazdı.. J Ve tabii miskin kovboy ‘Koz’ (Recep Berber) 13 yıldır olduğu gibi bu albümde de en büyük destekçim oldu. Canavar Clan’dan Yurap, Jilet ve TK’da rap hayatımda her zamanki gibi yardımlarını sundular. Antalya’dan Nah Bin Seffah.. Ne kadar aramızda mesafeler olsada dostluğun sınır tanımayacağını bi kez daha öğrendim sayesinde. İstisna Epidemik ve Arsenic’te bu albümde elinden geldiğince desteklerini sundular. Şimdide tek kelimeyle sıcak kanlılığın ete kemiğe bürünmüş hali.. BLL! J Verdiği sözü bukadar kısa sürede gerçekleştiren bi insan tanımadım, tanıyacağımada sanmıyorum.. Onada gerçekten nekadar teşekkür etsem azdır.. Albümde müzikal olarak bi emeği geçmese, albümün mutfağında hep yanımda olan yegane insan Gizem Figen’ciğime J destelerinden dolayı teşekkür ediyorum.. Hasan abim.. Yani bildiğiniz ismiyle ‘Hücum’. Albümde olmasada çok yardımı dokundu. Düşünceleriyle olsun, verdiği fikirlerle olsun.. İnşallah önümüzdeki günlerde ‘Edirne Rap’in bir numaralı grubu BTC ile çalışmalarımız olacak.. Onada teşekkürlerimi sunuyuorum.. J Tabiî ki Frekans! Nerdeyse herkesin tanıdığı ve ulaşılmaz sandığı bu insan bana albümde çıkarsız olarak desteğini sundu. Bu hareketiyle profesyonellik neymiş gerçekten öğrenmiş oldum.. Anladım ki profesyonellik iki şarkı yapıp yükseldiğini sanmak değil, yapılmayanı yapıp mütevaziliğini korumakmış. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. Veeee.. Şuanda eğer kas gücünü kullanıp bir tıkla bu indirme zahmetine katlanan kişi.. Aslında en büyük teşekkürü sana etmek lazım. Ve ediyorum; EN BÜYÜK TEŞEKKÜR! Narsis (Arda GİDER) Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
arkadaşım dosya bozuk diyo yeniden yüklermisin
|
||
|
||
P. için TEŞEKKÜR!
|
||