|
||
| Son olarak dinleyicilerinin karşısına "Pişti" adlı albümüyle çıkan Olympos tan Beta, “Dokuz” adlı yeni albümüyle dinleyicilerinin karşısına çıkıyor.9 parçadan oluşan "Dokuz" adlı albümde Beta ya Pit10,Şanışer, Deniz Gürzumar ve Tuhan eşlik ediyor."Dokuz" albümünde altyapılar Gzp,Taner Boğa,Pesky Secret ve Şanışer imzları taşıyor.Albümün prodüktörlüğünü ise Pit10 üstlenmiş.Tüm parçalar Olympos Records’ta kaydedilen albümü sizlere Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap farkıyla sunuyoruz.Keyifli dinlemeler... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Beta - Dokuz (9) [Full Albüm] Parça Listesi: 01. Dokuz (Produced by Gzp) 02. Gaipten Rapler Korosu (Produced by Gzp) 03. Çatlak (Produced by Taner Boğa) 04. Geçiş (Ağabey) 05. Tembel feat. Pit10 (Produced by Pesky Secret) 06. Herşey Aynı feat. Şanışer (Produced by Şanışer) 07. Rüzgar feat. Deniz Gürzumar &Tuhan (Produced by Gzp) 08. Pişti (Remix) (Produced by Pesky Secret) 09. Dokuz (Remix) (Produced by Gzp) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Not:Albüme klipte çeken Beta adlı şahıs klibini sadece bir sitede yayınlatması ve klibin reklamlı olmasından ötürü yayınlamama kararı aldım.İtirazı olanlar müdüriyete başvursun.Türkiye sadece bir tane rap sitesi yok.Böyle yaptıkları sürece tanıtımız daha az kişiye ulaşacaktır.Duymayanlar duyanlara duyursunlar...! Bilinmesi Gereken Şey: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap sitesinde amaç rapid üyeligi satmak degil sadece Türkçe rap in gelişmesine katkıda bulunmaktır.Girdiginiz siteleri iyice inceleyin birde Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap u inceleyin.Para için bu işi yap madıgımızı rahatça görmeniz mümkün olacaktır.Bu iş gönül işi...! |
||
|
||
gayet güzel bir albüm. dün indirmiştim ve şu an 'Rüzgar' ı dinliyorum
|
||
|
||
çok güzel bir albüm olmus tesekkrLer .
|
||
|
||
1.parça sözlerle ritimler uyuşmuş arada sıkreçler güzel ![]() 2.parça biraz gürültülü olmuş göndermeler yerinde 3.parça dakkada bir çalsana bunu hacı ![]() 4.parça skit mustafa sandal gibi sallamış 50 centle oturuyorlarmış zuhaha ![]() 5.parça beat güzel degişik lise zırvalıklarını anlatmış Pit10 da güzel eşlik etmiş 6.parça gitarlı beat güzel olmuş Şanışer nakaratta iyi ama biraz daha sesi gür çıksa iyi olurmuş 7.parça deniz nakaratta güzel söylemiş tuhan fena degil 8 ve 9 u zaten önceden yorumladık remix oldu diye birşey degişmez benim için sonuç olarak klasik beta albümü ama son günlerde çıkan iyi albümlerden birisi.gelişmeye devam eder umarım. |
||
|
||
| Güzel albüm olmuş.'Dokuz' adlı parcasının sözleri iyi olmuş,oturmuş yerine =) Şeyho,Sago ve Emolarda payını alanlardan =) Klipte ayrı bi şeker olmuş =D | ||
|
||
| parçaları online dinlemek isteyenler; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
sağol rapidden bıkmıştım
|
||
|
||
| çok güzel bi albüm teşekkürler. | ||
|
||
Çok Cix Perfect Shot LEts Go Only Wathc diorum xS