|
||
kim geLİyorsa geLsin bu gece farketmez hepinizi dissLerim respect çerçevesinde biraz stres atayım dedim
|
||
|
||
ben varım! gel biraz dissleşelim eğlencesine
|
||
|
||
| Hadi bakim kaç bar ? | ||
|
||
| Hadi amaaa!!!!!)))?????? | ||
|
||
| bar? | ||
|
||
| adamım 2 dörLük yaz bende 2 dörtLük yazayım sonra oyLasın miLLet hadi aceLem var ön hazırLık yapıcam senLe | ||
|
||
| senin rakibin olamam çünkü bu benim benligime hakaret sende bir benlik bulunmadıgı ıcın başlar sende ısı ile hararet sinirden gelecek olan küfür dolu disslerinin yeri değil bu forum ilk formu hakket sen bundan sonra küfürlü dissleri yazınca sende başlıyacak zaruret kelimeler kursun olur beynine girer ardı ardına liriklerim seni ters cevirir baka kalırsın bilgisayarına herkez diss yazamaz bunu bil öyle gel karsıma beni dinliyecek ve inliyeceksin sen otur sohbet et benim mahlasımla HADİ AMA ADAMIM ÇABUK OLLL BEN SABIRSIZIM!! XD XD XD XD |
||
|
||
| benim rakibim olamassın çnkü hakaret ederim benliğine asıl ısı şimdi çıkıcak çok iyi seyret bebe bi iki dissten sonra kalırsın benden gebe berbat bi diss yazmışssın tekrar dene kurşun olan kelimeler girerse benim kafama senin nerene girer acaba? mukayyet ol bi tarafına önceden yazdığın sözleri satma bana doru söledin herkez diss yazamaz uğraşma boşuna |
||
|
||
tamam adamım şimdi kes sesinide oyLasınLar anket faLan aç yap birşeyLer ben uğraşamayacağım ve gerçek bir battLe izLeyip deneyim kazanmak istiyorsan kızLar arasında oLanda cap1o iLe oLan battLemi izLe
|
||
|
||
hahah kız kıza iyi battle olur ozman anket açmaya bile gerek yok usta. kazananı anlamşsındır umarım
|
||
|
||
kendinden okadar emisin ha ? şaşırdım doğrusu sen yinede aç bakarsın şansım yaver gider ben kazanırım
|
||
|
||
ankette sağlıklı bi oylama olmuyo burda yorumlar (yapılırsa) ona göre değerlendirilir. kazanmak için de bir sürü kullanıcı açıp doldurmucaaan ne malüm
|
||
|
||
![]() SenLe uğraşamayacağım şaka faLan yapıyorsanda havamda değiLim kim naaparsa yapsın ben diss'imi yazdım burda bıraktım düşmanLık arenada kaLdı arena dışında seni tanımam
|
||
|
||
|
||
|
||
| burası ilkookulmu xD | ||