|
||
Kezzo -Tek Tüfek E.P
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 1 - intro 2 - Takip Ediliriz ( ft.Narkoz aka Stanley ) 3 - Gözler ( ft. N-Flex & Kabus ) 4 - Deprem 5 - İndiririm Kafana ! (ft . iceberg) 6 - Ruhu Mücerret (ft . Fenomen & Leroy ) 7 - Trakya Burası (ft . Kanlı Gozyasi ) 8 - Tespit 9 - Buldum 10 - Ani Kurşun 11 - Bostu yarınlar (ft . Aykırı ) 12 - Outro Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kezzo - Birkaç Soru, Sual Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 1. Kezzo - Bir Kaç Soru, Sual 2. Kezzo Ft. Teali & Kin - Buraya Kadarmış 3. Kezzo - Garip Birşey 4. Kezzo Ft. Sokrat St - Düşüncelerle 5. Kezzo - 9'Dan Kovuldum 6. Kezzo - Melodiler Anlatır 7. Kezzo - Bitmese Keşke 8. Kezzo Ft. Dinamit - 5 Heceli Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kezzo - Duruşma Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 1. Kezzo - Giriş 2. Kezzo - Duruşma 3. Kezzo - Biri Bana Gerçekten Söz Etsin 4. Kezzo - Yaklaşma 5. Kezzo - Dön Dünya 6. Kezzo Ft. Rapozof - Susmam 7. Kezzo - Kulağına Zımba 8. Kezzo Ft. ErTeali & Kin - Haykıramam 9. Kezzo Ft. Zeky - Kaç Bilek 10. Kezzo - Hayata Dair 11. Kezzo Ft. Savlet - Biraz Battle 12. Kezzo Ft. Iceberg - 2 Yol Var 13. Kezzo - Çığlık Çığlığa 14. Kezzo - Çıkış Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kezzo - Sarhoş Saçmalıkları 2009 Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 01. On (Rüya Remix) 02. Efkar 03. Sarhoş Saçmalıkları 04. Şiir Gibi feat. Young X 05. Ayık Ol! 06. Doğar ya Güneş feat. Antikor 07. Şu Birayı Aç 08. Seni Kandırdım feat. Young X 09. Yorma feat. Kin, Er-Teali, Ezgi 10. Saygı Bekleme 11. Kalpte Dirayet feat. Young X 12. Neden Sonuç 13. Off (Rüya) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap album disi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kezzo - İnsani Anatomi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kezzo - Seni Kandırdım Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kezzo - karalıyoruz Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Kezzo - ruya Reklam yok ! Sifre yok ! |
||
|
||
| Linkleri yenileyebilir misiniz? | ||