Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Türkçe Rap, Hiphop Forumları (Arşiv Ana sayfa) => Underground

Konu: Serin Hile Full Albüm _ Başka Semtin Çocukları

Sayfa: [ 1 ]

momigan 21.10.2009 01:11:53
 Albüm Dışı
Uzun süre aradan sonra 2009 senesinde yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve çıkartmış olduğu Underground albümler ile ismini sık sık rap camiasına kazıyan Serin, Başka Semtin Çocukları adlı filmden uyarlanarak düzenlemiş olduğu parçayı rap dinliyenlerine armağan ediyor. Parcanın beat ve Vokalleri Serin'e ait olmakla, sample lar filmden alınmıştır. Video Klip Görüntüleri filmden alınmıştır. keyifli dinlemeler.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.indirdur.net/files/0VIDQ8UI/Baska_Semtin_Cocuklari_1.rar

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

HİLE

Belkide bu albümü tamamlamasaydım hayatım ölüm ile son bulcaktı. Ben herşeyimi bu albüme döktüm.Hayatımın en bunalımlı günlerinde bu albüm ile zamanımı harcadım. Bunalımdan çıkmamı sağlamadı belki ama zaman harcıyabilecek bir uğraştı benim için ve bu harcadğım zaman sayesinde intaardan döndüm. Bende uğraştım ve kendim için güzel olan bir şeyi sizler için dahada iyi yapmaya çalıştım. İçinde bulunmuş olduğum durumdan kaynaklanarak yazdım. Bu yüzden Funky gibi görünebilen bir kaç parçanın sözleride aslında derin. Derinlere inerseniz nerede ne söylemek istediğimi çok iyi anlıyabileceksiniz.

Albümü indirp dinlemek isteyen dostlarımız için full albüm linki aşşağıda verilmiştir.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://www.indirdur.net/files/XNRCTEIG/Serin_Hile-full_Album.rar

Sayfa: [ 1 ]