|
||
| Arkadaşlar uzn zamandır durgunum ve lirik yazmıorumm kendimden emin değilim ama kapışacak mert arkadaşlar bekliorum.. Bekliyorum battle'da kapışacak birini mertçe Bekliyorum sağlam disslerinizi kaleminizden sertçe İstisnalar kaideyi bozar çoğu anlamda bence Doğru yazın kelimerinizi anlayabileceğim gibi Türkçe |
||
|
||
| daha fazla beklemene gerek yok çıktı snnars karşına sağlam kapışma bekliyo milleti hadi salla battlenı bu forumda doğru yazdığım kelimeleri de anlayamazsın sen snnars dediğin oluşur tek kelimeden ben varım birader |
||
|
||
| İnşallah güzel bi kapışma olur. Birçok rappera çelme attım battle hayatım boyunca Hazmetmeyi unutucaksın karnın dissle doyucak aklının köşesinden galibiyeti bile geçirme Yazdığım liriklerle elindeki kalemin solucak |
||
|
||
| ne çelmesi daha el kaldıramazsın bu forumda sende fazla barınamazsın snnarsı yenmek mi aklında bile geçirme mağlubiyeti hazmetmeye bak sen ilkokul çocuğu ibne |
||
|
||
| Ben Semazen Kalem Sahibi Adam. Herkese Küçük Küçük Dokunduran. Biraz Yazan Biraz Bozan Herkes Bilsin Değilim Değilim Kuyu Kazan. Hadi Birşey Yap kazan Krediden Puan.. Diss Olmadı Ama OLsun
|
||
|
||
| snnars Haklısın bu sözünde (yo) el kaldırmam ben sübyana Kurşun işlemez bi bünyem var benim bu battle da Sende laf geçiremeyeceksin çıkmıyıcam aklından paran mı bitti git sermaye yap snnars köprü altında Duy bu sesimi bence istemezdin benle kapışmak Asalakların işidir freestyler sonrası paçalarımdan asılmak Dikkat çekmek için bence önce adam olmalı Herzaman olduğu gibi disser hedefe koymalı EagLeEye41 (Sende bana attın galiba) Poligonda hedefimsin 12 yi vururum her atışta Bence sende git kapalıçarşıda başlamıştır satışlar Boşta kalan g.tüne bir kiracı bul her s.ke yapışma Benle sarar battle'ın ortasında free kapışma Profesyonelliğim tartışılmaz uzun sürmez çatışma Benden duyabileceğin anlamlı bi sözde varsa işimize karışma İster devam et bana yazmaya ister defter karala kalemimden çıkan her söz karşımdakini yaralar |
||
|
||
| oyun başladı bi kere exit yasak snnars a mı bulaştın iyi bi halt ettin sapanla taşlasam geçirirsin felç silah senin neyine ki oyna sen oyuncağıyla kafan kıyak galiba ne dedini bilmiyosun adam olunmalı haklısın top oldunu sende biliyosun komiksin bu mu dissin,kaybetmeyi hazmet olmuşsun kazara rapper götün kalkmasın |
||
|
||
| Diss isteyen g.tünü döndün bana yine Bana karşı battleda hep vızıldar bir sinek Liriklerimden gelir suretine bir sille 10 kata kadar daha gür bağırırsın kıçındaki o pille Bazen anlamazlar ne dediğimi ama iyi gider bence bu ezgi S.kilmekten genişlemiş g.tünü siper ederekmi aldın ha mevzi Öncedende çok s.kerdim ben battle'da hep bi toy Sana cevap vermeyeceğim kaliteli bir dissini önüme koy |
||
|
||
| rapinde dönüm noktası şimdi şansını iyi değerlendir snnars la kapışmak her kula nasip olmaz ama senin gibiler hep yenilir sana kralını yazsam anlamazsın bunu bil küfürle dissi herkez atar burada senin gibilerin nesli forumda azalmakta veririm cellata işareti olursun kafandan, snnarsa havalanma koçum yaşamak istiyosan |
||
|
||
| bayanlar ve baylar oncelıkle ıyı aksamlar karısınızda ben activist ve kolpa disserog nerde alkıslar lazım sana ıyı bır dıl bılgısı karıstır bıraz lugat abılerınden ornek al undergroundda tur at forumda yenıyım bıraz ortama baktım herkes olmus gangsta ınan sastım partılerde on sırada el kaldıran cocuklar gelirler burada mc taslar disslerinize kufur yuklemısınz artistil hat safada sizin gibi gencleri gormek ısterız yesıl sahada sozlerimin özune ınıp nefretımı meal et akılanmassan kocum olursun bagajda ceset ses et gel yerın hazır kafeste mclık kcı buyutmekle olmaz ınternette studyo hazır m-audio full set activistten selamlar rapiniz wack not:alınmaca darılmaca olmassın hepınız kardesımısınz adı uzerınde battle diss atıyoruz supersın on numarasın demekle olmaz |
||
|
||
| bu mu lan rapin ağırdan alma ikinizde verin gömerim sizi bu alemde bunu bilin götünüz kalkmasın olum burası 0 7 yaş grubu değil sınırını aşma çıkmaz önüne kimse benim senin gibi mc adayına saygım yok bu böyle biline |
||
|
||
EagLeEye41 (Sende bana attın galiba) Poligonda hedefimsin 12 yi vururum her atışta Bence sende git kapalıçarşıda başlamıştır satışlar Boşta kalan g.tüne bir kiracı bul her s.ke yapışma Benle sarar battle'ın ortasında free kapışma Profesyonelliğim tartışılmaz uzun sürmez çatışma Benden duyabileceğin anlamlı bi sözde varsa işimize karışma İster devam et bana yazmaya ister defter karala kalemimden çıkan her söz karşımdakini yaralar Herkes Başlamış Kafandan Şeyler Uydurmaya. Dünyadada Olsam Seni Yatırırım faLakaya. Sonra Şükrettirim Gözümün Önünde Allah'ıma.. KaLemindeki Söz Vermi bile Olsa. Bak Bi yerimde yok sakatlık Ben de Yok SaLakLık. Bende OLan Sadece Bir Aşıklık ..Semazen. |
||
|
||
| 12 yi vur sen ben arkandayım senin defter karalamam ben aklımdan geçeni söylerim kafiye yapmayı öğrende gel yoksa kuş g.tünü gagalar haklısın sende yok salaklık ama var biraz ahmaklık dolaylamalı yoldan alan sensin s.k görsen içine almak istersin ne kadar profesyonel olursan ol snnarsa yetmez gücün hey dostum ben senin her gördüğün de korktuğun öcünüm |
||
|
||
Şu Gey Gider Geri Tipi Aynı Zombi Arkasıda Çok Sıcak Bence Sokmuş Kombi Rüyanızda Yaptım Sizi O Adamda Bendim Bakıyorum Homilerde Sinirlerde Gergin Her Lafı Yanlış Onun Benim Salak Haspam Reelde Süt Dökenler Burda Olmuş Aslan Ben Takmam Siz Kimsiniz Sense Fazla Kastır Beni Burda Yencekmiş Hadi Oğlum Hastır Kaş Alıyım Dedi KARTAL ve GÖZÜ Çıktı İyi Bilirdik Ama Keranede Gördüm Özü Çıktı Sana Bir Tanga Aldım Sana Özel Bol Işıklı Seni Mal Etmiş Niga Yaşadığın Bu Aşıklık ... Bu Kadar Alınan Alsın Peace ! Respect
|
||
|
||
| snnars yavşaklar çoğaldı vede götler şimdi havada Fazla yükselenler korksun indiririm sapanla İpinini koparır junior üstünüze saldırır snnars mahlasın bile her gün s.kimi kaldırır Diss dediğin küfürle olur küfürsüzlere karışmam Seviyenize inip anlamsızca yarışmam itler gibi pişmansın bence battle'â girdiğine Asla pişman olmayacak disser sizi bindiğine EagLeEye41 Kaleminden çıkan sözü ben ossurarakta yazarım illa öleceksen söyle mezarını kazarım beklememe değebilecek yaz hadi sende iyi bir söz cesedini bin parçaya bölüp yaktım uçtu köz S.kmekdende anlamassın kolpa kalmış bir bitch dengesiz bi durumu var ağrı vurur beline karşıma domalmış durursun koskocaman kıçınla ama bilmediğin birşey var sözlerim vurur beynine zizizuzukıpa Sen benimle kapışamassın aptal itler bile yemez yediğin kaptan disser kalemini beynine saplar yüksek gelirim aklını yoklar dur bukez dur bikez derler disser ve tayfası hep s.kerler yanlış bi yola saptın uzaklaş istersende yar..ımla kucaklaş sözlükten anlam araştırıpmı yazdın yaşın küçük bence biraz şaşkın ilk mesajınla büyük bir hata yaptın Bendeki rap aşkı herkezden taşkın Bana ne yapacağımı sakın öğretme Çünkü değilsin bir öğretmen piyasayı sarsacak emin ol zaten ölümünden sonra tutulan matem Arkadaşlar hepinize yetişecek kadar profesyonelde değilim sakin oLun
|
||