|
||
| Ortak albüme hazırlanan Mel'un ve Resta'dan albüm öncesi hediye niteliğinde bi track kaydedilmiştir.. Kayıt Realite Records'ta alınmıştır.. Keyifli dinlemeler . (: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Şarkı Sözleri ; Resta Verse Kırılmıştı ümidim ve esiri hevesim rüyalarda kaybolur hep zamanın tesiri bi an oldu mahvoldum biraz olsun ah dolu şu ezgilerden vazgeçsem be sanki ne olurdu yok gibi şansım benim kötü çocuk olmanın vakti geldi belki demin ama o an korku gelir daha demini almamışça bi çocuk hırsı benimki oysa herkese yaşamak adına bi tılsım verildi her hücrem virane ben bi divane resmedilmiş kaygılarım teslimatta saygım ve sevgilerim hürmetine demiştin ya çaresizlik elini uzatıp bagıramamak işte bende öyleyim her gün seni görmek zorunda olmak her gün ya diyerek oyunda kalmak sonunda anlayıp sorunla boğuştum sonuçta haklı o sorunda buydu Nakarat! Sordukça yoruldum ve ellerimde yok kanıt.. Bi yoluda yoktu belki beni bana tanıtmanın.. Deli diyip ayıplayın umrumda mı sanki hiç.. Uykumda kabuslar atamam ki maziyi.. Mel'un verse : Bugünde atmosferi çok soğuk kalbimin.. Hayatı görebilsem el üstünde tutarım onu.. Benimle beklemen bi hata ise koş git.. Her mevsim sonbaharı yaşamak hiç hoş değil.. Bu dünya zehirli bi akrep kadar ölümcül.. Yalnızlığa kiracıyım bana bi ruhum görücü.. Kanadı artık duygularım sensizlikten ötürü.. Çocuktum bana gülmek bile gelirdi üzücü.. Gerçeklerin farkına varmaktan sıkıldım.. Doğru yolda koştum içime yanlışlar tıkıldı.. Sen benim temelimdin, şimdi sende yıkıldın.. Nereye doğru koşsam orda hep hannasa takıldım.. Yatağında uyanıpta diyorsun ya "nerdeyim?" Hayatın kıskacında ben kaldım sen değil! Arkana baktığında gelir herşey yabancı.. Çünkü ayak izlerinin bi çoğu yalancı.. Nakarat! Sordukça yoruldum ve ellerimde yok kanıt.. Bi yoluda yoktu belki beni bana tanıtmanın.. Deli diyip ayıplayın umrumda mı sanki hiç.. Uykumda kabuslar atamam ki maziyi.. |
||