|
||
| Süper Bir Freestyle Oyunudur.Ben Nefes ile ilgili yaptım ve sona bir kelime bırakcam sizde ona göre lirik yazcaksınız 4 satırı geçmicek.herkes lirigini yazıp sonuna kelime bıraksın. Derin bir nefes al sonra dibe dal yapmam deme mecbursun Dalmazsan bir bakarsın bir yada bir kaçgün sonra bakarsın uçmuşsun Seni gören Tanıdıkların dmeye başlar oğlum sen bumusun bir kaç yıl sonra bakmışsın kendini çok sıcak ve ateşli bir yerde bulursun Savaş (şimdi savaşla İlgili lirik yazcan sonra benim gibi kelime bırakcan) Güzel bir Oyundur. |
||
|
||
| freestyle yap dedin kabul ettim daha 2. satırımda savaşa f.ck you dedim yaWşak american lardan bebek katlıyam savaşma artık amerrica g.tnü s.kiyim
|
||
|
||
kelimem={''yaşam''}
|
||
|
||
| YAŞAM ZOR HAYATINDA RAP YOKSA EĞER KADERİNE KARŞI ÇIKMADAN RAZI OLMAK GEREKİRMİŞ MEĞER DİSS ATAR SOKAKLAR FISILDAR KULAĞINA KİMİSİ GEMİYİ 40 KÖLEYLE YÖNETİR KİMİSİ TEK BAŞINA KÜREK ÇEKER Kelime =SOKAKLAR= |
||
|
||
| Senn neden bahsediorsun ukala cocuk Benden değilki senin lryriclerin bozuk Ne zaman bulaştın bu ortama Ruhun duruk Hislerinden kalan masum duygular buruk Sana son kafiye bu iyi dinle Anlam veremezsen köşede inle Benim yanımda sönük kaldın oldun pigme Belki tek değilde cevap verirSin feat ile |
||
|
||
| Bu konunun "battle" bölümünde ne işi var ? | ||
|
||
Boşver homie sen oynunu oyna ![]() Tık Tık Tık kimo? ben sniper aç kapıyı disslerin en fazla homie maç kayıbı Kaç k.çını kurtar aç karın doymicam sanar pas geç o rhymeı kördüğüm ve darma daan namelerin ve liriklerin fake beybi amacın ney? gay dj' inle istediğin tek şey dir homie fame forumda siz sıradan bizde gangsta bireyleris s.kimi idare edemessiniz bir araya gelsenis |
||
|
||
| Heyy savaş biraz yavaş yapmaya qerek yok telaş umrunda değil belki fakat her bi gözde yaş savaş olmasın herkes temiz bi sayfa açsın mert ol her zaman sende ve bi yerlerin oynamasın ! |
||
|
||
Homie Kelimen nerde? ![]() Moruuuk kelime yazmayı unutmuşsun F*ck Youu ilerleme yok yerinde durmuşsun Biz freestyle yaparken sen kenefde osur Rap yapamıyorsun ki bu büyük sorun. Kelime= Çatal |
||
|
||
| Çatalına batmaz yolu bulur verse'im KAbarır sizleri gömdükçe göğsüm Anlamayan saçmalıyo desin gülsün Benden sonra yazan "problemle" ilgili bişiler düzsün... |
||
|
||
| kelim verin bi kerede! "verse" ün okunuşunu ören sözlükten Görsün yakın gösteren şeyler var gözlükten Özünde böcük kadar değerin yok belki ama G.tünde kertenkele kadar değerin var ![]() Kelime = Kaçak |
||
|
||
| Adımlarımda iz yok geride bıraktım herşeyi Kaçaktım sanki belkide vurdum tekçeyi ,kendime Şans dediğin nedirki kazanamam ben inciyi Ringte polis ve vuruş hep ani kaçarsın görmemişler gibi ,evine ![]() Kelime [Sahne] |
||
|
||
| rapimle rapini karıştırma burası mekanım kapa çeneni be sahneye ben çıkarım yollar seninse sözler benim dikkat kelimelerimde diss var seni çarparım Kelime (Sessiz) |
||