|
||
| Selam sevgili Mozolemirach takipçileri! Uzun zamandır beklediğiniz albüm "Burda Herşey Yolunda EP" ile nihayet karşınızdayız. Ben önce Harun Dinç olarak kişisel özürlerimi size sunmak istiyorum. Çünkü albümün çıkışı normal şartlarda dün geceydi. Fakat sitemizde yaşadığımız teknik bir problem sonucunda albümü dün gece sunamadık. O yüzden bir gün rötarlı olarak şimdi sizlere sunuyoruz. Bu albümde bana eşlik eden Lendua'ya, maddi-manevi desteğini esirgemeyen Ailem'e, yakın çevrem'e, dostlarım ve siz takipçilerime özellikle teşekkür ediyorum. Sitemizin fotoğraflarını ve ayrıca kapak fotoğraflarını çeken Melek Reyhana, Mozolemirach.net yöneticileri Mehmet'e Ve Evren'e, kapak tasarımını yapan Blux Designer'a ayrıca teşekkür ediyorum. Albüm uzun yıllardır yapmak istediğim bir albümdü. Melankoli temasının dışında işlemek istediğim coşkulu ve dinamik bir soundu bu albümle sizlere sunmak istedim. Albümün tüm prodüksiyon işlemlerini sabırla tek başıma yaptım. Okul ve dersler nedeniyle biraz gecikse de, sonunda yorumlarınıza sunduğum albüm hakkındaki düşünceleriniz şimdiden çok merak ediyorum. Umarım beğeneceğiniz bir iş çıkarmışızdır.. "Gel Kendine" parçasının altyapısı Lendua'ya ait "Bu Alem" parçasının altyapısını da ortak yaptık. Eğlenceli oldu bizim için. Lafı çok fazla uzatmak istemiyorum. Biz bilinki durmadan üretmeye devam ediyoruz. Sırada çok önemli bir albüm var. "Geri Çekil EP" Sitem Depresif'le beraber gittikçe ilerlediğimiz bir albüm. O albümde de efkarın ve hüznün doruklarına ulaşacaksınız. O albüme kadar sizi "Burda Herşey Yolunda EP" albümüyle baş başa bırakıyorum... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Mozole Mirach & Lendua - Burda Herşey Yolunda [Full Album] Parça Listesi: 01. Burda Herşey Yolunda (Prod. by Mozole Mirach) 02. Bir Savaş Bu Dünya (Prod. by Mozole Mirach) 03. Bu Alem feat. Da Poet, Patron (Prod. by Mozole Mirach & Lendua) 04. Gel Kendine feat. Sitem Depresif, Ahid Emin (Prod. by Lendua) 05. Büyük İkilem (Prod. by Mozole Mirach) 06. Burda Her şey Yolunda Part.2 (Prod. by Mozole Mirach) Mozole Mirach aka Harun Dinç Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap rar şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Süper bir Ep olmuş Eline yüreğine sağlık... Siteye ekleyen arkadaşa da çok teşekürler... |
||
|
||
| inş indirip dinleyeceğim (= bir arkadaşım öve öve bitiremedi ekleyen arkadaşa teşekkür (=
|
||
|
||
güzel paylaşımın için teşekkür ederim..eyvallag
|
||
|
||
| eywallah brader | ||
|
||