|
||
| AYNAMDAKI ÇIRKIN ADAM Titrek dudaklar yalizlikta üsür Ah benim saf sevgim anla öldü düsün Sevmek bana haramsa kalp kalbe degmesin Aynamdaki çirkin herif seni kim neylesin? Kim seviyor ki zaten bos ver sevme sen de Kalbim gene sana çarpar beni sevmesende Benim bahtim kilitlidir, anahtari saklidir Saga sola yas saçar, gözlerim pasaklidir Mutluluk ayakta kaldin, gel otur söyle Buyur ettim kirma bu kez öyle yada böyle Yalnizlik sonsuzsa elbet yürek buruktur Karanliga mahkumum Günes beni unuttu Sevmek baskadir, sevilmek bambaska Görmek baskadir, sarilmak bambaska Gülmek baskadir, aglamak bambaska Yasamamak baskadir ölmek bambaska … Nakarat(x2) Gökyüzünü göremiyorum beni bos ver Mavilik uçup giden geri gelmeyen Yanaklarimda sana benzeyen bir yagmur Onca hayal kirikligi haydi seç begen. Gökyüzünü göremiyorum.Basim hep egik. Mutlulugun resminde gülücükler estetik. Zaman tembellesip kaytarir tüm isleri. Sensizligi sen geçer su garibin saatleri Gözyasimi siringayla damara vurdum. Kendine gel aptal hasta beni duydun. Sonra birden kendimi aynalarda bulmusum. Anladim ki o an gözyasina duymusum. Hayat umut yolculugu son durakta bekle sen. Hüzün kalbe oturmus, mutluluk ayakta gel. Alamayacaksam eger evet umutta vermeyin Karaborsa sevinci su gariban ne etsin. Kader bir kere yüzüme gülüvermiyor Dikeni bana batirir ama gülü vermiyor Hayalim suya düstü, hayal yüzme bilmiyor Sevdigin uçar gider yerçekimi yetmiyor… Nakarat(x2) Gökyüzünü göremiyorum beni bos ver Mavilik uçup giden geri gelmeyen Yanaklarimda sana benzeyen bir yagmur Onca hayal kirikligi haydi seç begen. Anlamani beklemiyorum beni bos ver Mavilik uçup giden geri gelmeyen Yanaklarimda sana benzeyen bir yagmur Onca hayal kirikligi haydi seç begen. |
||
|
||
| bunn indirme linki fLn yok muu ??? | ||