|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linkler: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Öncelikle Selamlar Bu yola koyulduk artık albüm yapma zamanı geldi diye düşündüm ve albüm hazırlıklarına başladım. Gün geçtikçe daha da gelişi- yorum. Albümde bana Muvaffakiyet,Sapphire,Hellion Mc eşlik ediyor.Mix ve Mastering'ini Tenko yaptı. Eski tracklere göre daha güzelleri var.Ben beğendim açıkçası ama önemli olan sizin beğenmeniz.Desteklerinizi bekliyorum!:) Fan'a arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz... Myspace Kontakları Fader: myspace.com/faderism Fader Fan Sayfası: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Azap Beatz : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Selametle.... |
||