|
||
| Ulan adamın tekine cevap verelim derken ortaya atmışız.. Neyse hadi Gelin üzerüme | ||
|
||
| İlk ben başlayayım gam tozu burnunu okşarken gözlerinden yaş gelir ama daha erken feyz alman gerekir benden çok gülerim sana çekip gidersen İyi belle liriklerimi beynine kazı her bi sözümü bu laflar sana kıssadan hisse payını alman gerekir sadece benden değil kühne fikirlerine bi ders çıkar bu dissimle |
||
|
||
| dissten ders çıkarılr senin ki diss mi be bi bok yaptığını sanıyorsun simdi beni dinle bekliyorum seni mork yanıma gel fitne (küfür kullanmak istmemedim.) sözlerimle derinden iyice bi inle... |
||
|
||
dissten ders çıkarılr senin ki diss mi be bi bok yaptığını sanıyorsun simdi beni dinle bekliyorum seni mork yanıma gel fitne (küfür kullanmak istmemedim.) sözlerimle derinden iyice bi inle... Banamı hırgüremi yazdın kardeş |
||
|
||
| fark yapmaz kim üstüne alınırsa aslına bakarsan yazana bakmamıtım hırgür yazmıtır sandım dikkat etmedim ama sana yazmış oldum devam edelim | ||
|
||
| Banamı diss atmış esrarkeş yine soyunup domalmış çıktı ateş Eşcinsel olmuşun kendine bul hadi eş Her battle'ımın sonunda binlerce leş Anlam veremedim veremiyorum koyuyorum onca kolpaya tonca cevap Yine azmış birileri keranelerde lucosezar cehennemde oldu kebap |
||