|
||
| Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Ümraniye Dikkat Records'da çalışmlarını sürdüren Kamufle geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu "Kırık Masa" albümünden sonra hazırladığı tek track çalışmları bir albüm tadında sunuyor. 8 parçadan oluşan "Myspecial" isimli EP albümde Kamufle'ye Sokrat St, Cumaly Efrah, Alef High ve "Bugün Yine Kendimden Uzaklaştım" adlı parçada atmış olduğu scratchlerle Kanlı eşlik etmektedir. Keyifli dinlemeler... MySpace: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Facebook: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Tracklist: 01. Çok Sakinim (Part 2) 02. Dersini Almış 03. Bu Ruhun Ezik Yaşlılığı 04. Bugün Yine Kendimden Uzaklaştım (Scratch by Kanlı) 05. Aşkın Tillahı (Part 3) feat. Sokrat ST & Cumaly Efrah 06. Kim Haklı feat. Alef High 07. Yok Şartım 08. Çok Sakinim (2007 Full Album: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||