|
||
| Öncelikle bu konuya acemilerin ve kendini geliştirmek isteyenlerin yazmamasını istiyorum. Aradığım kişi bu forumun en iyi 2. diss yazarı olmalı.(1. rakipsiz olarak ben olduğum için 2. yi arıyorum...) Kendine güvenen bir diss yazarı karşıma çıksın . . . Yanıtlarınızı bekliyorum . . . |
||
|
||
| afroturca geldim bak click click hiphop 2.ciyim dmek istedin sanırım bu diss sana tokat kim kralmış kim soytarı belli olucak simdi bak sarayımda beklerim beni biraz güldür haydi
|
||
|
||
| Bu konuya bir daha yanıt yazmazsan sevinirim. Daha iyi birilerini arıyorum ... Seninle uğraşıcak vaktim yok ... |
||
|
||
he anladım tırstın üçbuçuk
|
||
|
||
| evet öyle . . . Mutlu olduysan konuyu terkedebilirsin . .. | ||
|
||
senin totişin ne kadar kalkık böyle ya ![]() kelimeyle eleme beni kekeme yoksa elekten geçersin ve sayemde alırsın nasibi felekten her delikten al Yar**ğı, i*ne bi kelebekten farkın olmaz kanadın olsa melekliğin iblisten i*nesin sen en hasından korku yokmuş hasımdan korkmadan bi evden çık önce sütünü iç tasından ne sanıyon kendini oğlum sen? kıstırırlar makatından g*tün tutuşsa fayda yok penisi kurtaramazsın makasımdan :s çok garipsin, çok kibirlisin biraz mütevazi olmayı öğrenmelisin, wackliğin daniskası
|
||
|
||
Öncelikle eski illegalcilerden birinin gelmesine sevindim . . . Reftar umarım beni hatırlarsın ![]() Eskilerden birisin ancak dissi iyi bilemezsin Eline aldın ve de bana geri veremezsin Benim için karşımda sürekli küfreden gereksiz bi terbiyesizsin İster otur ağla, istersen de kalemini yağla. Ben bişey demicem sen bilirsin ... Bunca zamanda onca adamla kendini geliştirmeni beklerdim Bu forumdan gitmeseydim senden daha iyisini beklerdim Haksızlığa uğramasaydım inan ki şu an sendelerdin Neyse ki geri döndüm, koltuk değneklerinin siparişini verdim . . . |
||
|
||
| tanıyamadım. neyse. eskilerdenim ve eminim eski eskittiklerimden birisin makata keski kıstırdık yeksin kimliksiz bi delisin ben ağlamam ağlatırım,açık yarana kabuk bağlatırım kalem yağlamam yazdırırım, hasma mürekkep yalatırım kimliğini açıklamaktan aciz, benden rapine cinsel taciz sanırım geldi rapine haciz,forumdan da atıldığın bariz çıkartamadım seni ve kim olduğunu bilmiyorum dostum ama kral bellemişsin kendini dikkat et yere serilir postun rap karış karış elimizde çakıştan ibaret rapin iğrenç kapiş? saçmalamakta üstüne yok abaza benden sana kondom sipariş.. fazla gurur g*te vurur bilirsin kendini padişah sanan kevaşe beni tanıyomuşsun ve görüldüğü üzere kapılmışsın telaşa. |
||
|
||
| Beni tanıyamamış olabilirsin çünkü nick'im farklı Bu foruma geri döndüğümde g*tüm değil s*kim kalktı Kendini geliştirmen beni mutlu etti, zaten adminden aferini almışsın Yine de farketmez gerizekalı, her zamanki beceriksiz Reftar'sın ! Tebrik ederim Bay Tahmin, bu forumdan ban yedim Haksızlığa uğradım ve k*çıma tekmeyi vurdu admin Yediğim sözler gördüğün gibi pek etmedi beni tatmin Geri döndüm ve kanıtlıyorum; bu forumun en iyi rapçisiyim ... Kibirimin sebebi sinirimdir, beni sinirlendirenler farkında olmadan şarkımı indirir Beni sinirlendiriyorsun sinir herif, şerif gibi takılma buralarda çünkü burası western değil ... |
||
|
||
aklıma biri geldi de emin değilim ![]() kalkması için moruk önce bi s*kin olmalı bence atılan geliyo buyrun gelsin bu basit bi dönence adminlerle bi alakam yok rütbem mesaj sayısından en iyi rapçi mi? tripcolicin rapi bile daha koyusundan .D tatmin olması için penisi birazdaha içeri sokmalıyım galiba p*çin. herif rapçi değil çırak cepci,hadi bu adamı bi de başınızı kral seçin kimliğini halen sölemeyen kibirli, aşırı gururun sadece beynine hasar kalemin kırık camiada yerin tırt, tart rapini lan bokum daha ağır basar birisi gelir kibirliyim der ve s*kilir, kimbilir kaç sefil rahat eline verebilir? sinirini bu lyrcal herif s*klemez rapine koyar den'den, kral değil sadrazam taş*ağı olur be senden ehuehe özel mesajla kim olduğunu belirtsen? laf çıkmaz tanıyosundur beni |
||
|
||
| Bana korkak ve de kendini beğenmiş derken, dr. dre gibi zannederken kendini gülmekten kaybediyordum kendimi. S*kimin biçimiyle ilgilenmen ve de satırlarına taşıman inan ki bir an olsun geçirdi tüm sinirimi Geçen gün gazeteye baktım, Reftar ilan vermiş, liriklerinin okunması karşılığında satıyormuş şerefini, kaçırmayın derim bu indirimi Kabul ediyorum zordur dissimin sindirimi,tetikler rapimin indirimini,üzerine yaptığım bindirimim hafiflemez assan dahi duvarına bildirimi Kontrol et kendini ve de laflarına dikkat et Taktiğin "güçlü gördüğünde saklan ya da küfret" Devekuşu olmaktan vazgeçmek istiyorsan kafanı çıkar "YERALTI"ndan ve de beni takip et ... |
||
|
||
hayrola s*kinden bahsedilmesi hoşuna gitmiş besbelli işemekten başka işe kullanmaz o uzvu s*k beyinli dR dre ne alaka bunla sen kendini Tupac sanarken halbuki ismail yk'nın bile tırnağı kadar olamazken euheue bayım indirim yok bindirim var ve donunuzu indirin dissinizi okudum ve saçmaladığınızı belirtirim görmek istemıyosanız adımı o "gazetenizden" sildirin size duyulan tek ilgi anca Facebooktan bildirim ehehe az biraz rap kasmak için bu kadar kastırılmaz ki kafa kocan mı zorluyo bayan boşanıcaksanız verelim nafaka bana karı kız para sökmez torun, ben Rapimle evliyim ve böyle rapi berbat edenleri s*kmekle görevliyim |
||
|
||
| Özür dilerim baya oldu ama sana cevabını veremedim İşin aslını söylemek gerekirse bunu bir diss olarak görmedim Konunun adını tekrar okusan iyi olur, bu yazdığınla potaya giremedin Ama hayıflanmana gerek yok, ben baştan "Forumun En İyi 2. Diss Yazarını Bekliyorum" dedim . . . Reftar sona yaklaşıyoruz ve dona kaldın gibi görüyoruz biz arkadaşlarla, başlarda bana fena gelmedi ama satır başlarında buldum resmini gözündeki yaşlarla, taşladın beni zannettin aslında ben seni haşladım, kimliğimi söylediğimde eminim ki şaştın çünkü o zamanlar yaştım kafalarınıza zor isabet eden bi taştım . . . Ederdim eskiden Meclis-i Kelam'ı darmadağan, şimdiyse sana getirdim eskilerden bir armağan . . . |
||
|
||
| kitabı takdiren'i bendim s*ktiren ve meclisi kelam devri çoktan kapandı taş atmaktan acizsin halen benim elimdeki mic, seninki sapandı potaya sen gir çünkü topsun oğlan, diss sanıp sıçıp da bokunda boğulan olağan bişeydir beni hatırlaman, ama boşa havlarsın farketmez eski olman en iyi ikinciyi niye beklıyosun ki anca sondan birinci olabilicekken geç cevap vermene saygım var ama çok kasmalısın ben her an koyabilicekken yaştın evet ağaç yaşken eğilir, akıl başta dostum sen malsın rapimle traşlan önceden de kapışmışızdır kesin, şimdi sana attığım dissleri sayarken yaşlan ! armağan istemez senden benim klavyede parmağam sakin ol yazarken lan etine geçicek tırnağan o laflarla cocuğum sen anca s*kime tırman, g*te girebilir bi tırpan, ezikliğinle hırpalan 5 yaşında bi cocukla kapıştırsak seni emin ol o bile sana g*tüyle göz kırpar.. ne zaman bitircez bu atışmayı
|
||
|
||
Bitti diyelim ... Tebrikler az da olsa kafa tutabildin . . .
|
||