|
||
Arkadaşlar en son dissimden sonra hiç kapışmalara katılmadım ve paslandım ![]() artık kapışmak istiyorum battle sonunda düşman olmayacak olan varsa gelsin.. disser gaz ver yo.... Görme bu faslı ışıkları söndür şimdi ayağa kalk kral geri döndü usta bu rapçi işi hep salvo her battle sonuna bi rapçi öldü Kaldır elleri yoo bana saldır yetmez bana lirik sözlük aç hemen küfrü yemek için ödemeli çaldır vazgeçer hemen bana karşı gelen yaz hadi yaz bana başlasın battle freestyler atarım bana uymalısın küfrü bas ama kopmasın battle Ritmimi hissedip duymalısın Arkadaşlar küfür olsun ama aile karışmasın lütfen... |
||
|
||
| her türlü düşman olurum sana wackcik sallamasyon diil benim rapim teknik rhyme'lara dikkat et qözlerini dört aç çocuk oyunu diil benm verse punch altı patlar şakakta soluğun kesilir karşıma çıktıpında konumun değişir hey adamım dikkat acapella beatbox farketmez benim için olsa yeter hiphop aklını alırım punch taşşaq her türlü sendeki gibi diil bende rap kültür istediğin şeydi sanırım küfür fucq off homie hadi yürü daha göremedm bana baş kaldıran ağlamaya başlar yapıştığımda yakasına burdaki amacım sadece eğlenmek attığın hiçbir diss bana denk gelmez yeter mi sence bu kadar flow sahnede mourch şimdi ey yow ey yow sen at bense senin kowboy atını siqen derler bana akıllı ol denyo cevap bekliorum |
||