|
||
| -sıradan bir gün,gördün şerri, -çamur adam malafata bağladı muthafucka, -içerdeyim işlemediğim bir günah için, -beladan kaçtıkça gitmiyor niçin ? -yetenek değil iiiman gücü lazım -hades'i kodese tıktırrman için, -ne biçim yiğen ki bi bilen yok, -seni tanımayan dayın da şahidim oldu ! -16da mezun olan dead and life, -okulu da tutturamadın bebe(vah vah) -terkettiğin diyardan selamlar, -burda hepimiz hayat okulu mezunu... -ceza,sago,eminem ve ben burda, -düetteyiz bebelerin inanır, -1 aydır engellediğim engelli, -derdim gerdi mi hakkını verdim... -bu trackdeki ben değilim,bilirim, - para veren sesimle isim yapabilir! -taktiği kap abi çektir kanki, -erkene bir ki birde benimki.. -ulan yine takımları giydirdiniz, - satılmış ruh kol gezer dip diri, -3-5 rhyme aleme ol sadaka, -arkada işi görülen sol tarafa... NAKARAT erken yine çevrim dışı durumun, çöldeki kutup ayısını bulduuuun, susturamaz çamur atarak sabunu, D&L ve H,bu da benim suç duyurum ! bak kaderin cilvesi bitmez... elden gelmez rap'ten gayrı... sarmaz bedeni rap'ten gayrı... verse 2 -sees kes bak pes gelir yes ! -kermes diil diss ama yine fuck peace, -torunum konumuna eş denk bana diil... -huzur evi bi nevi,mic de kalp krizi... -yaşın başını almış aşın ! aşım fun'dan - bak karışık el emeği aşşağılık... -bu da benim dilekçem,olmayan kişilik haklarına, -saldırı,kandırın -onu bunu rapteki ben diye heyy millet -soyadını bilen var mı baban belli diilse bilen olmaz -burnuma geliyor pis koku,rapin kro'su ! -kars rap dedin mi ben gelirim, -hadi ver gerilim,hacı sen kimsin, -koca handy'i hiçe say piçe bağlar, -(would you) ders şaşıracak düz ters ! NAKARAT erken yine çevrim dışı durumun, çöldeki kutup ayısını bulduuuun, susturamaz çamur atarak sabunu, D&L ve H,bu da benim suç duyurum ! bak kaderin cilvesi bitmez... elden gelmez rap'ten gayrı... sarmaz bedeni rap'ten gayrı... Video Klip Alternatif Link = Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap İletişim = Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||