|
||
| Daha önce 9 bölümünü yaptığım sadece hüzünlü/melankolik olan türkçe rap sarkılardan seçme karışık albüm serisinin 10. bölümü, her zaman yazdığım gibi ; Şarkıların çoğu elinizde yoksa indirmenizi tavsiye ederim, sağlam karışık oldu yine (Bence tabi...) (((Şarkıların tamamını underground albümlerden yada paylaşıma verilmiş şarkılardan seçtim..))) (10.Bölüm)Hüzünlü/Melankolik Türkçe Raplerden Seçmeler LİSTESİ 01-Sokrat ST--------------------------Aşkın Tilahı 02-Morfin&Kaos------------------------Biraz Hasret 03-Doğu Bosphorus---------------------Selametle 04-Sancak-----------------------------Buz Tutar 05-Amante&Darben Latenza--------------Kul 06-Hayki&İhtilal----------------------Kentin ışıkları 07-Vale-------------------------------Nasıl anlatayım 08-Alfo&Baha--------------------------Yeterki Benden İsteme 09-Şanışer&Gezgin---------------------Son Sözlerim 10-Fate&Cezmo-------------------------Elveda Bebek 11-Barış&Saruhan----------------------Bir Demetlik Hatıra 12-Kurşun-----------------------------Kapına yüz sürdüm 13-Xir Gökdeniz&Rapozof&Ata Güneş-----Nerdesin 14-Yek Mc&Sefir-----------------------Bir Sarımlık Nefret 15-Yas&Hayki--------------------------Birleşen İki Kalp 16-Tripkolic--------------------------Gözlerinin Yeşilini Özledim 17-Kurşun-----------------------------Kızıl Çiçekler 18-Lugal&Emre Armağan-----------------Uzaktan Seni Görmek 19-Tehdit&Dj Zehir&Pisto Hegel--------Ellerimi Tut Bir Tanem 20-Casus------------------------------Bir gün 21-Morfin&Kaos------------------------Cehennem Melekleri 22-Sefir&Yiğit&ittifak----------------Duygular var içimde 23-Farazi&Kyra------------------------Bir günlük Öldürün Beni indirme(DOWNLOAD) linki Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||