|
||
![]() Bekliyorum oğlum diss yokmu oyuna gelen herkese bu adam kormu Alevin kormu,korsam korkma Korksanda Belli etme veya kaçma... |
||
|
||
| Uzun Zamandan ßeridirki Diss Atmadı ßu ßünye Kalem Artık Pas Tutup ßaşlayacak Çürümeye Ama Unutmayın D-R3N1Sh Her Türlü Yazar Çürük Kalemle ßile Hepinize Kafa Tutar..! Evimde Net Olmadığı İçin Ara Sıra Giriyorum Sen 3-5 Tane Yaz ßen Sana Cevap Atarım (: |
||
|
||
| Eski canlılık kalmadı sitede... Belli bünyen epey eskimiş künyense kalitesiz Süryani bir emel ve gelip alır sesini sessiz Eşsiz ve Es'siz devam eden kuralların bütünü Nihayet sonu geldi sanki kesip attım ben tümünü Ve hürünü sorgulayıp almak amacım sözünü Özünü bağladım ben çözemessin sen bu kördüğümü .... Kısa yazmıştın kısa yazmak istedim... |
||
|
||
RuLetine Sokayım 21 Gram BeyinLe Melankolik Abi ya Sagopanın Özentisi Alayı Tam Bi Fiyaskoydu Ünlü Olma Derdi İşime Karışma LaLe Alışmaya Çalış
|
||
|
||
| dang! 21 gram o faaliyet için yetersiz Bir sızıntı ve kırıldı kıçı sıyrıldı paçası Özenti kısmı özelde hasmı üzerdi yargım Kaygım şu ki dargın bir çift göt bıraktım Alayla karışık azcık ucundan işine karıştım |
||
|
||
Duruma göre melankoli yada piçlik
Üstüne gitmem homi ben harbi çok içtim ![]() Sen her filmde özeniyon araplara Kaptırma kendini gelirsin yar*klara ![]() Götün yanı yara arana makasıda vur dur ![]() Sana baka baka rap yaptım kudurdum ![]() Moralimi bozuyonuz lan girişicem bam güm ![]() Şekilde izmarit gibisin sönüyosun paf küf Cinsellik ortamı forumda güvenli ![]() Size taksın homie Haydar Dümeni ![]() Rapte hurafe tarzlar çekici:) Götüne güveniyosan otur bu çekice ![]() Başrol benim ama hanginiz senarist Size yakın dostum o abaza bi satanist ![]() Epey bi hayranın var herkes pek bi memnun Çünkü kanalına kitliyom Rulet-i Memnu |
||
|
||
| Adam diyoki çok içtim sen anca geceleri sütünü içersin karıştırma arapları yoksa kendini s.kersin rap yapmak kudurmakla olmuyo abicim attığın diss bukadarsa belli eder kendini g.tünden çıkan b*k gibi liriklerin başrol seninse yatakta benimsin hadi gel yanıma sakın kaçma daha hayranların var sırada dağdan inmiş deli gelip seni sordu bana değirmen altından lafı yollamış kotana tayfanmı var yoksa çok korktum tayfanda kimmiş alayına koyarım tek başıma herkes dissine g.tüyle güler rapinede başlatma kötü huyum daha çıkmadı yok artık saygım sabaha karşı tek seni terlere boğarım |
||