|
||
| Daha önce 2 bölümünü seçtiğim karışık album serisinin 3. bölümü, şarkıların hepsi melankolik ve çok kaliteli sarkılar diyebilirim sanırım, bazıları ise melankolik/kaliteli/r&b aynı zamanda.. Şuan benim seçtiğim 34 karışık album arasında en iyi 5-6 karışıktan birisi oldu bu karışık album, şarkıların çoğu elinde olmayanlara indirmelerini kesin tavsiye ederim.. Listesi 01-LT----------------------------------Hoşçakal 02-Sansar&Diyar Pala-------------------Şerefsiz 03-Pit10-------------------------------Gölgeler Kaçınca 04-Kurşun------------------------------Beni Düşünme 05-Defkhan&Fırtına---------------------Elimde Değil 06-Kargaşa&Tura&Jbx&Rasheed&T.T.A.-----İsyan Dolu Anlar 07-Semich&Anıl-------------------------Görebildiğin Kadar 08-Kamufle-----------------------------Bir Dünya Kurulmuş 09-Mozole Mirach&Sitem Depresif--------Birileri 10-Flowart-----------------------------Geri Dönme 11-Alfo&Baha---------------------------Çıt Çıt 12-Cevap-------------------------------Günah Defteri 13-Doğu Bosphorus----------------------Dünlere takıldım 14-Cpm(Young X&CCK)--------------------Müzik Çalarken 15-Dramelodi Project-------------------Doğu Ekpresi 16-Kodes&Cevap-------------------------Psikotravma 17-Frekans-----------------------------İllüzyon 18-Caprice Atak------------------------Bir Masal 19-Neşternino--------------------------Her Ne Kadar 20-Murat Korkmaz-----------------------Hayatımın ilkbaharı 21-Kurşun------------------------------Acıların Hamurunda 22-Sokrat ST&Kamufle-------------------Dur Kalbim 23-Sehabe------------------------------Anlamıyorsan Anlamı Yok 24-Pit10-------------------------------Uzun Yollar 25-Şanışer&İllegal Sv------------------Vazgeçtim 26-U.L.a.Ş.&Pit10----------------------96(Remix) indirme(Download) linki Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||