|
||
| Jokercool: hayat biter ve dost göçer ben hala eskilerde mazilerde biben vardım tabi eskilerde taderinde tadilatda şimdilerde kalbim eskilerde nerde ruhumun derinlerinde şimdi söyle Detone bir name kulaklarımda çınlamakta sanki sanki senden bana kalan moron bi hatıra Dumanlı yolda karla kaplı kanlı hislerim velakin isterim verasetim anamda kalsın bu söylediklerim seninle benim aramda kalsın kimse duymasın kimse bilmesin ve kimse görmesin hayat böyle boktan işte kimse boşuna sövmesin kapandı sadık hislerim sevgi kalbi görmesin İtildi bedenim bin feet binadanda şeytanda güldü onca çakma zenci gangstayla sanma bitdi vardiyam bu boktan dünyada jokercool ahbap bu dinle ve rahatla Etrafına bak çocuk akan zamanı gör biraz unutma sahte geçicek sevdiğin şu heryaz Yıkık dökük harabelerde hayat kahpe akmaz sevgi tek mahlas benim bedende aynıben Pasifik : boğulmuşsun evinin o kan kusan duvarlarında aklın arsız atları çitlerinden atlamakta gömmeye çalıştığım bu geçmişim çukur başında yeni bi mefta bekler heran gittiğim bu patika yolda kaderin eleri ağır ve tek tokat yapıştıırır yaşamadan yazamazsın o yazmadan yaşamazsın isteklerin can verirken ağrıları baş verir önüne bak bu yol senin ve virajların hep keskin şahit olan hep sensin başarısız bu benliğin kendinden emin olunca sesin çıkar gür kesin ektiğin ağaçlar oldu bu bahçende yerle bir zahmetini gör ve bil ki sarsın içini kin ve hin boynun kıldan incedir ki yanlızlıktır tek kesin sözün kime geçecek ki takma boşver et yemin hayatta yenilmeye dair ver bi söylev sende bil pişman olma dök içini hayat karnen doldu bir insanlığa dayatılanı yaşamaktan bıktıysan hayata karşı süngü çekip sende onu vurduysan mutluyum diyorsan neden yaşların yanaklarında elbet sende isterdin yalansız bir dünya |
||