|
||
İşte dinlemeyenler için harika bir albüm sunuyorum sizlere arkadaşlar , indirince bana çok teşekkür edeceksiniz üşenmeden bir çok alternatif de upload ettim . Karşınızda Dicksiyon Dersleri Part 1 , bu albüm serisinin final ini herkes bilir ama bu eminim bir çok kişide yoktur ama artık olmaması için bir sebep yok Keyifli Dinlemeler İndirebileceğiniz Linkler Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap yukarıdaki linklerde şifre yoktur .. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap!download|205|69082678|Logic_-_Dicksiyon_Dersleri_Part1__www.Rapindir.biZ_.rar|36019 şifre: [ Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ] Tracklist 1. Kanla Karışık Yağmur 2. Sislerin Arasından 3. FaşisTaktik 4. Çok Yorgunum ft. Kaplan & Hayki 5. Interlude 6. Yalan Söylüyorum 7. Hedefi Göster ft. İtaat & Erdem 8. 3 Zar & Zıt Kutuplar 9. Etiketin Yarısı (Remix Version) 10. Yeah . . . (Mixtape Bonus Track) |
||