|
||
| THSA FT. BURÇİN – GÖZYAŞLARINI BIRAK THSA VERS: Gururla başlayan bi aşk misali yine kalbime girdin sevemedim ah istemekle kalmadı yine sevgim hazin gecen her son gibi eridim istediklerim kural dışıydı kabul ama muamele hep farklıydı ben herkes gibi olamazken seni sana anlatırken hep farklıydım Görmesin artık o gözlerim hıc senı suçlu olsamda kesmedı sesımı istemiştim evet inkar etmem ama bu boyle degıldı ki sen yokken yaşamak için sen çaba sarfetsen gözyaşlarını tutma bırak! gokyuzu sımsıyah aydınlat ( Hadi ) senı sensız yasamak varsa bende ölürüm hayata bak inat! Sen Benı ısıtır, bir üşütür, bin ağlatır, bi güldürürsün kalbını kıskandım evet ama gerçek aşkı sen öldürürsün Nefesımle ısıtırdım ellerını kıskanırdım oldugun her seyı nokta koyamadım kı ben sana hep vırgulle araladım aşkı yaşlanınca yanımda olsan istemem mi lan! bide bana sorsan ağlarım ınan ki hiçte cekınmem giderken arkana baksana yenıden!! tekrar gel hadı ozledım harbıden aşka kollarını ac hadı yenıden tek bı gulusume hayrandın ya nefsıne yenıl hadı al benı benden haykırırcasına aglamıscasına kostururcasına don bana gelsen son kere olsun yasla basını bana kokun sınsın o aşk dolu kollar BURÇİN VERS: başladın yine yalanlara sahte gülüş ve boş tavırlara bense kaldım eskide anılarla isterken seni ama kaybettim ya yağmur yağsın kıskandırsın her bi cümlemi sana yansıtsın titrer ellerim yanımda yokken güneşim sendin ayı beklerken artık yoksun ürkek bedenim yemin etmiştik nerde sözlerin seni beklerken tekledi kalbim hepsi yalanken bendim nedenin dön gel artık hadi özledi sevgili yaşadıklarımızı haketmedin ki senin kokun sinsin bak tenime gözyaşlarımla sensiz bu eve istemiştik ya çok istemiştik birbirimizi biz deli gibi sevdik yarım kalan hayallerime rağmen seni sen yokken sevmiştim ben silip atmak kolayy bekledim ben dönmedin ama geri seni özlerken artık gelme kapandı kapılar dostum yanımda hadi sana bay bay… |
||