|
||
| Sensiz bi güneş battı yine hoşgeldin gece Eksik cümlelerim var senden kalma Rüzgar esmesin artık istemiyorum kokunu savurmakta Neyin cezasıydıki bu terkedişinden sonra mahkumum yalnızlıkta Küçük kalbimle çok büyük düşünmüşüm ben Ne oldu cesaretime ? Odamı teslim oldu gülüşlerine Açık değilidki kalbim yersiz sevişmelere Eriştiğin yer en derindi kapalıydı kirli sevgilere Hayal kırıklıklarım var canımı yaktı Bu infaz hangi hakta hukukta Sokakta kaybolmuş uykularım rüyalarım Neşteri takıp gittin boğazıma Hiç bir cerrahi girişim döndüremez hayatıma Ex olmuş kalpler arasındayım çoktan Oysaki sadece arreste girmiştim ben Göz altlarıma mor renkler hediye etmiştin Gülüşlerimi benden çalıp giderken Çaresizliklerden duvar ördüm kendime Devrik cümleler kurabiliyorum ancak Biliyorum açtığın yaradan çok kan alacak Bende yarattığın boşluktan emboli olcak Boğucak hıçkırıklarım seni Sen.. Sevgilim aramıycam artık seni yoksun Bi bağımlıyım bu beden senden yoksun Bedenim dayanamıycak krizlerim tutucak olucak olucak olucak Ciğerlerim parçalanıcakk Bi süre sonra ağlamıycam içime akıtıcam göz yaşlarımı İÇ kanamadan ölücem bi süre sonra Şöyle diyceksen" Gelişinden Sonra, Gidişinden Önce " |
||